Neler giyiyoruz kızlar var mı tavsiyeler
Ben tulum ve elbise almıştım ama şanslıyım ki hamile kalmadan önceki kıyafetlerim de giyebildim
Karnın çok büyümedimi yoksa salaş şeyler seviyor ve giyiyorsun
Valla ben daha hicbisey almadım ama pantolonlarımin beli dar gelmeye başladı bile almayı düşünüyorum bakalım bir ay daha geçsin ona göre
Salaş şeyler seviyorum öyle de giydim,tayt almıştım üstüne de salaş tişört,elbiselerim vardı.Alt üst takım vardı salaş . Ama en elbisede rahat ederdim sıcaklardan dolayı
Eşimin gardırobundan giyiniyorum. En rahat kıyafetleri ordan bulabiliyorum
En iyisi hemde tasaruf
Kesinlikle
Eşinin kiyafetlerı olmayan napsın bacım
Var mı olmayan
Valla ben hamile olmadan öncede olmuyodu eşim cok zayıf
Hmm anladım canım benimki hafif göbekli herkesi öyle sanıyom
Benim hamile olmadan önceki kıyafetlerim doğuma kadar götürür beni hep pileli yada bol şeyler giyiyorum çünkü.Bütün kıyafetlerim bunlara benzer, sadece pantolon almam gerekiyor.
Ben çoğunlukla tayt giyiyorum üzerine de bir kazak kot giyeceğim zaman da düğmeyi açık bırakıp lastik tokayla tutturuyorum üzerine de kazağı örtüyorum. Triko pantolonlar da iyi bir seçenek. Olabildiğince giysi almadan geçirmeyi planlıyorum. Hamile kıyafetlerini pek sevmiyorum. Zaten yaza denk gelecek çok şiştiğimde o zaman da 1-2 tane etek elbise alıp tiril tiril giymeyi planlıyorum
Yaza denk geldiği için ben etek ve salaş gömlek ve tişörtler giymiştim
Su an favori kiyafetim hamilelik pijamalarim
Şimdiden pantolonlarım olmuyor. Kendim triko takım diktim. Muhtemelen birkaç farklı renk kumaş alıp aynı şekilde dikip onları giyeceğim. Hamile kıyafetleri çok pahalı. Bir iki kez giyilecek şeylere dünyanın parasını vermek mantıklı gelmiyor bana
Ben napdıysam esıme kılo aldıramadım ya ama bı görsen dünyayı yıyo sankı o yerken ben doydugunu hısedıyom ama ben su ıcsem yarıyo
Vallaha onlarda olmasa napcaksak hıc bılmıyom