Hamilelik elbiseleri 🤰

Neler giyiyoruz kızlar var mı tavsiyeler :dress::wink:

3 Beğeni

Ben tulum ve elbise almıştım ama şanslıyım ki hamile kalmadan önceki kıyafetlerim de giyebildim

1 Beğeni

Karnın çok büyümedimi yoksa salaş şeyler seviyor ve giyiyorsun

2 Beğeni

Valla ben daha hicbisey almadım ama pantolonlarımin beli dar gelmeye başladı bile almayı düşünüyorum bakalım bir ay daha geçsin ona göre :blossom:

Salaş şeyler seviyorum öyle de giydim,tayt almıştım üstüne de salaş tişört,elbiselerim vardı.Alt üst takım vardı salaş . Ama en elbisede rahat ederdim sıcaklardan dolayı

Eşimin gardırobundan giyiniyorum. En rahat kıyafetleri ordan bulabiliyorum​:sweat_smile:

7 Beğeni

En iyisi hemde tasaruf :grin::rofl:

1 Beğeni

Kesinlikle​:smiley:

Eşinin kiyafetlerı olmayan napsın bacım :sweat_smile::joy::joy:

1 Beğeni

Var mı olmayan :thinking::rofl:

Valla ben hamile olmadan öncede olmuyodu :joy::joy:eşim cok zayıf :joy:

2 Beğeni

Hmm anladım canım benimki hafif göbekli herkesi öyle sanıyom :wink::grimacing::heart:

1 Beğeni

Benim hamile olmadan önceki kıyafetlerim doğuma kadar götürür beni :joy::joy: hep pileli yada bol şeyler giyiyorum çünkü.Bütün kıyafetlerim bunlara benzer, sadece pantolon almam gerekiyor. :grin:

5 Beğeni

Ben çoğunlukla tayt giyiyorum üzerine de bir kazak kot giyeceğim zaman da düğmeyi açık bırakıp lastik tokayla tutturuyorum :joy: üzerine de kazağı örtüyorum. Triko pantolonlar da iyi bir seçenek. Olabildiğince giysi almadan geçirmeyi planlıyorum. Hamile kıyafetlerini pek sevmiyorum. Zaten yaza denk gelecek çok şiştiğimde o zaman da 1-2 tane etek elbise alıp tiril tiril giymeyi planlıyorum

1 Beğeni

Yaza denk geldiği için ben etek ve salaş gömlek ve tişörtler giymiştim

2 Beğeni

Su an favori kiyafetim hamilelik pijamalarim :rofl::face_with_hand_over_mouth::white_heart:

2 Beğeni

Şimdiden pantolonlarım olmuyor. Kendim triko takım diktim. Muhtemelen birkaç farklı renk kumaş alıp aynı şekilde dikip onları giyeceğim. Hamile kıyafetleri çok pahalı. Bir iki kez giyilecek şeylere dünyanın parasını vermek mantıklı gelmiyor bana

2 Beğeni

Ben napdıysam esıme kılo aldıramadım ya ama bı görsen dünyayı yıyo sankı o yerken ben doydugunu hısedıyom ama ben su ıcsem yarıyo :rofl:

Vallaha onlarda olmasa napcaksak hıc bılmıyom