Henüz başlayamadık pek ama @Cansu bebeğin eşyalarını yıkayıp aşmıştı o fotoğraf geliyor sürekli gözümün önüne o kısıma geçmek istiyorum artık sonrada kucağıma almak
Annem ve eşimin hisleri erkek benim içimden geçen kız bebek 8+3 te bebeğe benziyordu bilmiyorum @Eda
11+2 oldu minik kuşum ama sanki hep 3.haftadayim gibi geliyor bana bayağı yorucu uzun süreç inşallah bende sizler gibi doğuma yaklaştığımi doğum olduğunu görüp sevincimi bende paylaşırım
@Sevane18
İnşallah arkadaşım. Şimdi sanki zaman geçmiyor gibi geliyor ama 36. Haftada zaman ne çabuk geçti diyorum. Bebek doğunca hareketlerini karnımda çok özlicem. Doğurmak için hazır mıyım bilmiyorum
Amin,bende dogumumh bekliyorum sabrsizlikla.
Allah yardimcimiz olsun inşallah ,amin.
Sizde bende hayırlısı ile sağlıkla evladimiza kavusalim inşallah Çok duygulandım ya Allah’ımmmm @Cansu
Amin amin amin cooook aminnn @Sevane18
Teşekkür ederim hamilelikte doya doya ağlamak da çok keyifli
Bende çok ağlıyorum artık eşimde benle beraber ağlamaya başlayacak bu gidişle @Cansu
Çok romantik olur
Yurttan sesler korosuna donecez ailecek @Cansu
Öyle ya heycanla beklemeye devam alışveriş de netleşmeye ne kadar yapamayacam bu durumda . Fakat elektrikli göğüs pompası biberon vs almayı düşünüyorum erken mi sizce bunlar içinde
12+6 bugün itibariyle minik kuşum
Valla ben göğüs pompası aldım biberonu doğana kadar almayı düşünmüyorum, ihtiyaç olursa alacağım. Kıyafet almak isterseniz de unisex renkleri öncelikli olarak tercih edebilirsiniz
İndirimde yakaladığın an almalısın bence
Bende öyle yapayım en iyisi Kurban olurum miniğimi veren Allah’a. Alayım bebisime şimdiden birşeyler
Demi yaaa erken bişi almaktan korkuyordum ama bence de yavaştan alayım annesi kubani
Cinsiyet öğrendikten sonra yavaş yavaş başladık aslında. Detaylı ultrasondan sonra biraz daha hızlandık Şimdi 28 haftalık ve eksiklerimiz neredeyse tamamlandı diye düşünsem de her an karşıma yeni bir eksik çıkıyor
bir an önce eksikleri tamamlayıp artık yavaştan düzenlemeye geçmek istiyorum ev bit pazarına döndü çünkü
hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de bebislerimiz hal olur bir şekilde. Bende yavaştan başlasam iyi olur sanki gerisi takdir i ilahi hayırlısı
Aynen öyle Şu ekonomide erteledikçe iki katına çıkıyor her şey her an, yavaş yavaş almakta fayda var