Hamilelik döneminde bebeğiniz ve kendiniz için ne zaman hazirliklara başladınız🌸

Henüz başlayamadık pek ama @Cansu bebeğin eşyalarını yıkayıp aşmıştı o fotoğraf geliyor sürekli gözümün önüne o kısıma geçmek istiyorum artık sonrada kucağıma almak :slight_smile:

2 Beğeni

Annem ve eşimin hisleri erkek benim içimden geçen kız bebek​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick: 8+3 te bebeğe benziyordu bilmiyorum @Eda

1 Beğeni

11+2 oldu minik kuşum ama sanki hep 3.haftadayim gibi geliyor bana :joy::smiling_face_with_three_hearts: bayağı yorucu uzun süreç inşallah bende sizler gibi doğuma yaklaştığımi doğum olduğunu görüp sevincimi bende paylaşırım :hibiscus::hibiscus::cherry_blossom: @Sevane18

1 Beğeni

İnşallah arkadaşım. Şimdi sanki zaman geçmiyor gibi geliyor ama 36. Haftada zaman ne çabuk geçti diyorum. Bebek doğunca hareketlerini karnımda çok özlicem. Doğurmak için hazır mıyım bilmiyorum :melting_face::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Amin,bende dogumumh bekliyorum sabrsizlikla.
Allah yardimcimiz olsun inşallah ,amin.:pray:

1 Beğeni

Sizde bende hayırlısı ile sağlıkla evladimiza kavusalim inşallah :hatching_chick::heart::heart::heart::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:Çok duygulandım ya Allah’ımmmm @Cansu

1 Beğeni

Amin amin amin cooook aminnn​:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick::hatching_chick::palms_up_together::palms_up_together: @Sevane18

2 Beğeni

Teşekkür ederim hamilelikte doya doya ağlamak da çok keyifli :sweat_smile:

1 Beğeni

Bende çok ağlıyorum artık eşimde benle beraber ağlamaya başlayacak bu gidişle :person_facepalming::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::joy::hibiscus::heart: @Cansu

1 Beğeni

Çok romantik olur :laughing::rofl:

1 Beğeni

Yurttan sesler korosuna donecez ailecek :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::person_facepalming::heart: @Cansu

1 Beğeni

Öyle ya heycanla beklemeye devam​:smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile::sweat_smile::person_facepalming: alışveriş de netleşmeye ne kadar yapamayacam bu durumda . Fakat elektrikli göğüs pompası biberon vs almayı düşünüyorum erken mi sizce bunlar içinde

1 Beğeni

12+6 bugün itibariyle minik kuşum :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick:

1 Beğeni

Valla ben göğüs pompası aldım​:joy: biberonu doğana kadar almayı düşünmüyorum, ihtiyaç olursa alacağım. Kıyafet almak isterseniz de unisex renkleri öncelikli olarak tercih edebilirsiniz

2 Beğeni

İndirimde yakaladığın an almalısın bence :grin:

1 Beğeni

Bende öyle yapayım en iyisi :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Kurban olurum miniğimi veren Allah’a. Alayım bebisime şimdiden birşeyler :hatching_chick::hatching_chick::face_holding_back_tears::hibiscus::hibiscus:

1 Beğeni

Demi yaaa​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::hibiscus::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: erken bişi almaktan korkuyordum ama bence de yavaştan alayım annesi kubani​:face_holding_back_tears::hatching_chick:

2 Beğeni

Cinsiyet öğrendikten sonra yavaş yavaş başladık aslında. Detaylı ultrasondan sonra biraz daha hızlandık :sweat_smile: Şimdi 28 haftalık ve eksiklerimiz neredeyse tamamlandı diye düşünsem de her an karşıma yeni bir eksik çıkıyor :joy: bir an önce eksikleri tamamlayıp artık yavaştan düzenlemeye geçmek istiyorum ev bit pazarına döndü çünkü :joy::joy:

3 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de bebislerimiz hal olur bir şekilde. Bende yavaştan başlasam iyi olur sanki gerisi takdir i ilahi hayırlısı :smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick::palms_up_together:

3 Beğeni

Aynen öyle :smiling_face: Şu ekonomide erteledikçe iki katına çıkıyor her şey her an, yavaş yavaş almakta fayda var

3 Beğeni