Hamilelik döneminde babalar

Merhaba hanımlar
Bu süreçte eşinizin, bebeğe ve size karşı davranışları nasıl?

2 Beğeni

Benim eşim uzunca süre karnımı izliyor, kulağını koyuyor (bebekten ses gelmesini umuyor) :face_holding_back_tears::rofl:
Çok aşerdiğim zaman bunalıyor.
Tabaktaki son lokmayı bize bırakıyor.
Genel olarak hamilelik dönemimde eşimden memnun kaldım diyebilirim :see_no_evil::sparkling_heart:

3 Beğeni

Elhamdülillah çok razıyım,Allahda ondan razı olsun.:palms_up_together:t2:

3 Beğeni

Eşim bana herşeyde çok yardımcı oluyor sağ olsun​:smiley:Çok anlayışlı tek hamilelik surecinde değil normaldede öyledir,büyük oğlumlada çok ilgilenir beraber her oyunu oynarlar.Bende o sirada rahat dinlenirim​:laughing:Çocuklari çok sever,çocukarda onu çok sever bu benim cok hosuma gidiyor.:heart_eyes:İyi bir baba ola bilmenin temeli bu bence,sabırla çocuğuyla anlaşa bilmek,öğretmek​:heart:

1 Beğeni

Bu hayattaki en büyük şansım diyebilirim. Hem benimle, hem bebekle, hem de ev işleriyle o kadar ilgili ki her zaman ona dua ediyorum :pray:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cok şükür rabbime,zaten hep şükr ediyorum Allah başımdan eksik etmesin amin​:pray:
Digerini sildim cok uzun olmuş diye :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Beğeni

İlk kızımda da bu kızımda da o kadar çok hissettiriyor ki babalığını :smiling_face_with_three_hearts: Son lokmayı o da hep bize bırakıyor, kendi canının çektiğini almayıp bizimkini alıyor. Her yönden fedakâr ve sabırlı diyebilirim. En önemlisi de benim çenemi sabırla çekiyor bu süreçte :joy:

2 Beğeni

Allahima sukurler olsun onun gibi esim var Allah ondan razi olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Son lokmayı eşimde bana saklar hep.
Bazı kocalar boyleymiş,bir tek bende sanıp gururlaniyordum ,tühh​:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::joy::joy:

1 Beğeni