Hamilelik doğum

Merhaba ŞUBAT ANNELERİ HASTANE ÇANTASI LİSTELERİNİZ OLUŞTUMU EKSİKLER FAZLALIKLAR NELERDİR

Çantamı bu hafta hazırlayacağım ama eksiklerinin %95i bitti bir iki şeyi kaldı Şubat’ın kaci sizinki?

Liste yapmadım burda okuduklarımla tecrübeli annelere sorarak eşyalarını tamamladım ve pijama haricinde gündelik güzel giye bilcek kıyafetini 2 parça aldım daha alsammı acaba bütün gün pijama ile durmicak dimi yeni doğmuş bile olsa??

bir konudada kararsz kaldım oda Uyku Tulumu sizce gereklimi? yeni doğmuş bebelerin örtüyle/ battaniye ile uyumalarını tavsiye etmiyor burdaki Doktorlar, sizce alınmalı mı?

Bence evet neyle uyuyacakmis zaten vücut ısısını sağlayamıyorlar ki hemen tuhaflar mi ne​:smiling_face::smiling_face::smiling_face:

Tabiki bir örtü yada battaniyeyle uyuyacak. Bir kaşık çocuğa uyku tulumu giydirilir mı. Yeni doganlar bile ilk başta birctik büyük olacak.

Yenidoğan bebek kundak da yatar 1 ay sonra uyku tulumuna geçirirsin canım zaten kundakda elleri içeride kalacak örtü örtesin

annemde öyle diyor kundakla uyur yenidoğan az büyüyüp üstünü açmaya başladığında tulum alırsın dedi. Peki öyle yapayım ozaman, teşekkür ederim