Hamilelik Depresyonu mu?

Selam kızlar 10 haftalık hamileyim. 6 ı. Haftadan beri mide bulantısı ile boğuşuyorum geçmek bilmiyor. 1 gün iyiyim bir gün kötü. Son 1 haftadır da devamlı keyifsizim ikide bir ortada bişey yokken ağlamak geliyor içimden. Ne yapcamı şaşırdım. Eşim herşeyinle ilgileniyor ama ben hala mutlu olamıyorum

1 Beğeni
  1. Haftadan bildiriyorum bende aynıyım. Mide bulantım yok herhangi bir sağlık sorunu yaşamıyorum ama yataktan çıkmak istemiyorum sadece ağlamak istiyorum :pleading_face: umarım sen çabuk atlatırsın :cherry_blossom:
1 Beğeni
  1. Haftadayım benim gebeliği öğrendikten itibaren her anım aynı geçiyor. Aşırı mutsuz, korku dolu, hiçbişey yemek istemeyen ve yapmak istemeyen bir haldeyim.

Slm canm, bende mide bulantım sabahları vurdu geçti allahtan cok etkilemedi beni. Keyifsizlik ve mutsuzluk halsizlik bendede cok fazla yoğundu, allahtan üst katta annem oturuyor yemek konusunda cok yardımcı oldu, 12 haftadan sonra düzeldim daha ozamandan beri enerji doluyum, geçicek elbet sabır.

İnşallah sizinde bir an önce geçer enerjiniz yerine gelir gerçekten insan herşeyden soğuyor