Hamilelikte adet gören oldu mu? Ağrım hiç bir seyim yok ama kanamam var kalp atışı duyulmadı erken dediler eve geldim ama kanamam çok yaşadınız mı sizde?
Kanama icin gittiniz mi bakin hic bir kanama hafife alinmaz gebelikte ve normal degil lütfen bir an once gidip görünün
Gittim ama kalp atışı duyulmadı henüz o yüzden ben 1 hafta daha beklemek istedim
Öncelikle hamilelikte her kanama önemli az veya çok . Hamilelikte kanamaya adet de diyemeyiz ikisi birbirine zıt durum yumurta sperm ile birleştiği için yumurtlama olur ve döllenme gerçekleşir bebek olur yani kese falan embriyo gibi süreçlerden geçer. Adet dediğimiz şey yumurtanın spermle buluşmaması üzerine olur bu ikisinin farkı bu zaten yani hamilelik ayrı adet ayrı birbirinin zıttı olan olaylar. En ufak kanama dahi doktorlar tarafından da önemlidir . Siz duymaya bilirsiniz kalp atışını bende 8. Haftamda duydum falan kanama vs. Varsa kese oluşmuşsa ve görünmüşse bunu dikkate alıyor doktorlarda. İhmal etmeden doktora gidin isterseniz Progestan veya duphaston ilaç verirler
Progestan kullanıyorum şuan zaten ama kanamam yoğun
Tamam eğer öyleyse de bi başka doktora muhakkak gidin benim de başta pıhtılı az da olsa kanamam vardı biri dinlen dedi başka yere gittim ilaç verdi öyle düzeldi . Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Pazartesi gidecem inşallah iyi bir haber alırım dualarınızı bekliyorum
Bence beklemeyin kanama gercekten normal degil baska bir doktora gidin
Kimyasal gebelik tarzı bişey olabilir belki benimde 4 haftalıkken bı anda yoğun bı kanamam olmuştu vücut atmış demişti doktor acile gidin bı isterseniz beklemeyin pazartesini
Rabbim hayırla sağlıkla kucağıniza alabilmeyi nasip etsin
Ben kimyasal gebelik yaşamıştım ufak ufak kanamalarim oldugunda gittim acile direk beta hcg degerine bakildi ve degerler duşuk cikti size hic bir test yapilmadi mi belkide boyle birsey yasiyosunuz.benim de kanamam cok siddetliydi.
@Seda25 kanama devam ediyor mu? pzrtsiyi bekleme lütfen kanama göz ardı edilemeyecek bir durum
Seda Hanım ne yaptınız gittiniz mi doktora?
Gittim düşük yaptım maalesef hastaneye gittiğimde bebeğim düştü lavaboda fark ettim kürtajla kalan parçalar alındı
Çok geçmiş olsun diliyorum size, üzüldüm. Kanamanın yoğun olduğu gün gittiniz mi yoksa pazartesi günü mü gittiniz?
Yoğun olduğu gün gittim
Anladım, ilk gün gitmiş olmanız sonu hüsran da olsa hayırlısı buymuş diyelim. Bekleseydiniz bu kez niye gitmedim diye kendinizi suçlardınız. Allah en güzeliyle daha hayırlısını nasip etsin.