Hamilelik belirtisi

Vucut ısım cok yuksek ama ben farketmiyorum usumuyorum da yani ates degil bir baskasi farkedip soyluyor hamile kalmak istiyorum hamilelik belirtisi midir

2 Beğeni

Merhaba canım, hoşgeldin :cherry_blossom: Gebelikte vücut ısısının yükselmesi hormonlardan dolayı normal fakat gebelik belirtileri içinde var mıdır bilmiyorum inan

2 Beğeni

Merhaba Hoşbuldum​:cherry_blossom: evet olabilir teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Merhaba @Rabia11 hoşgeldiniz
Vücut ısısının yüksek olması yumurtlama döneminde oluyor diye biliyorum en son ne zaman regli olmuştunuz

2 Beğeni

En son 21 nisan da başlangıcıydı

2 Beğeni

Teşekkür ederim hoşbuldum​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Regliniz 28-30 günleri arasında oluyorsa test yapın isterseniz. Ben reglime 2-3 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim

2 Beğeni

Test ata bilirsin,bakalım ne cikacak.atdınmı hiç?

1 Beğeni

Bende reglime 4 gün kala test yapdım öğrendim​:pray:

1 Beğeni

Denedim de negatif cikmisti sonuc

Simdi tekrardan deneyecegim

1 Beğeni

Erken gebelik testi denediniz degil mi

2 Beğeni

Regl olmama daha 4 gün vardı ,ama ben ayipdir soylemesi bebek planını yaptigim gunden test atiyordum :face_with_hand_over_mouth:yani her gün atdım ,16 cı günde atdıgımda yine .ozaman işte ogrendim hamile oldugumu şükür :hugs::pray:,adetime 4 gün kaliyordu.ve adet zamanımda olmadım :slightly_smiling_face:ayın 23ü adet donemimdi.ben ayın 19u hamile olduğumu ogrendim​:pray::slightly_smiling_face:

2 Beğeni