Hamilelik Belirtileri?

Merhaba arkadaşlar. Hamile olduğunuzda tam olarak adet gecikmesi yaşadığınız an neler yaşadınız adet sancınız ya da akıntınız ya da göğüs acısı oldumu yinede hamile olmanıza rağmen. Ve hamilelik belirtileriniz varmıydı. Lütfen beni yorumsuz bırakmayın gecikme yaşıyorum.:orange_heart::pray:t2:

Merhaba, ben adetim gecikmeden hiçbir belirti yokken durup dururken gece 10da eşime nöbetçi eczane arayalım hissediyorum benn hamileyim diye gittim test yaptım öyle öğrendim​:smile: ama adet görmesende adet görüyomuşsun gibi bel karın kasık ağrısı çok çektim. Bunu her adet döngümün tarihinde yaşaadım 2.ayda da 3.ayda da bitek bu ay yaşamadım. Hatta öyle bir adet sancısıı çekiyordum ki hamile oldduğumu bilmeme rağmen adet olcam ben kesin değilim hamile diye korkuyordum​:sweat_smile:

1 Beğeni

Ben de tam adet günümde normalde saati saatine olurum.Öğlen oldu ben adet olmadım içime bü şüphe düştü.Kasıklarımda ağrıyordu ama içimde bi şüphe vardı hissediyordum.Pazara gittim dönüşte eczaneye geçtim aldım bi test​:joy:.Bi baktım çift çizgi :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:Kasıklarım ağrıyordu dediğim gibi adet olacak gibi meğerse 4 haftalık gebeymişim​:heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Şu an 20 haftalık ayaklarıyla annesini tekmeleyen bi aslanım var​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Bende 18+4 haftalığım böylle net hareket gibi değilde karnımın kalbi atar gibi arada sırada tık tık yapıyo bişey. Siz şuan net hareket mi hissediyosunuz. 20 haftalık olmayı iple çekiyorum​:heart_eyes:

1 Beğeni

Evet canım ben 19 haftaya girdiğim andan beri tekmelerini hissediyorum dışardan da görülüyor böyle az az :heart_eyes::heart_eyes:Ama şu an 20 haftalığım içimde dönmesini bile hissediyorum hatta bazen öyle bi vuruyor kı:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

O haftada aynı bende öyle hissediyordum minik minik vuruyordu :heart_eyes:

1 Beğeni

Yaaa yerim onu :heart_eyes: bakalım bennimki ne zaman müthiş tekmelerini atacak :smiling_face_with_three_hearts:

İnşalllah tez zamanda sağlıklı bi şekilde hissedersin :heart_eyes:

:heart_eyes: peki sadece sancımı yaşadınız akıntı varmıydı

:heart_eyes: akıntınız varmıydı peki ağrıya eşlik eden

Evet Su gibi geliyordu

1 Beğeni

İnşallah​:smiling_face_with_three_hearts:

Evet akıntım hiç bitmiyor ki zaten​:sweat_smile:

Canım benimkide 18 haftalık cinsiyeti ne seninkinin

Erkek​:smiling_face_with_three_hearts: seninkinin cinsiyeti nedir

Göğüslerimin şişliğinden anlıyorum, böyle bir ağrı bir sızı giriyor ilk belirtim o oluyor. Sonra akıntıdan anlıyorum, bel kısmında hareketlenmeler oluyor hafif ağrı gibi.

Test yapmadın mı

Bilmiyorum kız hissediyorum ama göstermiyor kendini

Hayırlısı olsun canım sağlıkla inşallah

1 Beğeni