Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ama doktorlarda hamilesin demiyorlar kese gözükmüyor diyorlar dış gebelik diyorlar kan testlerim ve idrar testlerim normal çıkıyor pozitif çıkıyor bu süreçte cinsellik olmalı mı sizce ?
Cinsellikte bir problem olacağını sanmıyorum
Umarım tam emin olamıyorum bende kanama falan yaşanabilir mi o yüzden endişeleniyorum @NURAN
Ben tam anlamıyla kesinlesene kadar cinsellige yanasmadim biraz daha bekleyebilirsiniz belki vardir ve risk durumunuz vardir bilemeyiz
Bende sordum doktora günlük yasantina devam et dedi bi problem olmaz dedi
Merhaba @Seyma61 hoşgeldiniz
Aramiza hoşgeldin @Seyma61 gebeliğin hayırlı olsun canım
Merhaba canim bir problem yaratmaz ama bir kac hafta beraber olmayin herşey normal olunca icin rahat bir sekilde ilerlersin
Aramıza hoşgeldin @Seyma61
Gebeliğin hayırlı olsun
Hayır sorun oluyor ilişkiye girmek bende girdim kanamam çok oldu kürtaj oldum
Devam eden bir kanama problemi varsa sorun olur evet ama düşük riski ya da bir tehlike yoksa sorun olmuyor genelde
Çok üzüldüm
Aramıza hoşgeldiniz
Merhaba @Helin hoşgeldiniz kaybına üzüldüm allah dayanma gücü versin çok zor
Günaydın arkadaşım aramıza hoşgeldin @Helin kaybina cok üzgünüm canim
Tamam canım bende zaten ol demedim ki yanlış kişiye cevap verdin sanırım
Doktora gözuktum kanamam varken Altan muayne etikten sonra zaten kanamam iyice oldu size tavsiyem herkese doğrusu ellinizden geldikçe doktora sıksık gitmeyin saol teşekür ederim
Cinsellik sonrası mı kanaman başladı canım
Gözükmesi için çok erken daha. Düşük riski olmazsa sorun olmaz.
Ayy yeni görüyorum yorumuzunu kızlar o zamanki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı cinsellikten sonramı kanamam oldu bilmiyorum ama aniden kanamam olmuştu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi ise 37 haftalık oldum prensesin gelmesini bekliyoruz @Ahsen @Ceydoş
Sorunun tarihine bakmamışım affedersin. Aralık 2023’müş taa. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sizin adınıza sevindim.