Hamilelik başlangıcında cinsellik

Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ama doktorlarda hamilesin demiyorlar kese gözükmüyor diyorlar dış gebelik diyorlar kan testlerim ve idrar testlerim normal çıkıyor pozitif çıkıyor bu süreçte cinsellik olmalı mı sizce ?

2 Beğeni

Cinsellikte bir problem olacağını sanmıyorum

1 Beğeni

Umarım tam emin olamıyorum bende kanama falan yaşanabilir mi o yüzden endişeleniyorum @NURAN

1 Beğeni

Ben tam anlamıyla kesinlesene kadar cinsellige yanasmadim biraz daha bekleyebilirsiniz belki vardir ve risk durumunuz vardir bilemeyiz

2 Beğeni

Bende sordum doktora günlük yasantina devam et dedi bi problem olmaz dedi

4 Beğeni

Merhaba @Seyma61 hoşgeldiniz :bouquet:

3 Beğeni

Aramiza hoşgeldin @Seyma61 gebeliğin hayırlı olsun canım :heart::tulip:

2 Beğeni

Merhaba canim bir problem yaratmaz ama bir kac hafta beraber olmayin herşey normal olunca icin rahat bir sekilde ilerlersin

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Seyma61

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni

Hayır sorun oluyor ilişkiye girmek bende girdim kanamam çok oldu kürtaj oldum

2 Beğeni

Devam eden bir kanama problemi varsa sorun olur evet ama düşük riski ya da bir tehlike yoksa sorun olmuyor genelde

Çok üzüldüm :pleading_face:

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart:

1 Beğeni

Merhaba @Helin hoşgeldiniz :bouquet: kaybına üzüldüm allah dayanma gücü versin çok zor

1 Beğeni

Günaydın arkadaşım aramıza hoşgeldin @Helin kaybina cok üzgünüm canim :pensive::rose:

1 Beğeni

Tamam canım bende zaten ol demedim ki yanlış kişiye cevap verdin sanırım

2 Beğeni

Doktora gözuktum kanamam varken Altan muayne etikten sonra zaten kanamam iyice oldu size tavsiyem herkese doğrusu ellinizden geldikçe doktora sıksık gitmeyin saol teşekür ederim :pray:

Cinsellik sonrası mı kanaman başladı canım

Gözükmesi için çok erken daha. Düşük riski olmazsa sorun olmaz.

Ayy yeni görüyorum yorumuzunu kızlar o zamanki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı cinsellikten sonramı kanamam oldu bilmiyorum ama aniden kanamam olmuştu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi ise 37 haftalık oldum prensesin gelmesini bekliyoruz​:melting_face::melting_face: @Ahsen @Ceydoş

Sorunun tarihine bakmamışım affedersin. Aralık 2023’müş taa. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. :smiling_face: Sizin adınıza sevindim.

1 Beğeni