Ben bu konuda pek şanslı değilim sanırım kendimi çok kötü hissediyorum söylefiği en ufak şey sanki beni sevmediğini veya böyle çok kırgın hissettiriyo kendimi özel hissetmiyorum çok bıkkınlık kırılganlık var üzerimde keyif almıyorum saatlerce ağlıyorum mesela 7 haftalık hamileyim 3 aydır evliyim severek evlendik ama şuan kendimi çok kötü hissediyorum
Hepsi hormonların suçu ,duygu değişikliği yaşıyorsun normal bişey,sadece eşinizle konuşun ve bunun hamilelikle ilgili bir değişiklik olduğunu anlatın ,ikinizede iyi gelecektir. @MirAy
Benim de ilk gebeligim gebelikte daha çok ilgiye ihtiyacı oluyor insanın. Aslında eşinizin normal davranışları belki ama siz daga çok ilgi beklediğiniz için size öyle geliyor.yani tamsmdn sızın daha hassas olmanızdan kaynaklı.
Bende aşırı hasas biriyim ben yaşamadım demiyorum aksine çok yaşadım,eşim beni iyi idare etdi ben olsaydım beni idare ede bilirmiydim bilmiyorum. Hormonlar yüzünden alıngan oluyoruz canım
Hormonlardan dolayı böyle hissediyorsunuz
Sizi çok iyi anlıyorum
İlk gebeliğimde eşim çayını kendi doldurup içti diye ağlamıştım ben de
‘Niye benden istemedin, beni artık sevmiyor musun ?’ demiştim
Hepsi hormonlardan, geçecek
Benim eşim çok iyi bir insan sürekli yardımcı olur bana her konuda sabah işe gitmek için kalktığımızda o hazırlar kahvaltıyı ben hazırlanırken ama bu durum bu güne özel değil gebelikten öncede adam böyleydi bu süreçte değişen ben oldum mesela sofrada tuz yoksa sorduğumda bekle getircem diyen eşime küsüp sofradan kalkıyorum bide eşim titiz bir insandır kapıda ayakkabımla girişe bastığımda çorabınıda çıkart halıya basma dedi diye yine yaptığı yemeğe küstüm, çok gıcık bi tip oldum yani bunun farkındayım ama elimde değil eşimde bıkıyor bu durumdan bi şey demesede anlıyorum
Niye bana arkanı dönüp uyuyosun diye ağlıyodum bende hormonlardan hepsi takılma boşver
Halime acıyor karnımı tutup yürüyorum o da evin yansaydi seni böyle görmeseydim diyor. Zor kalkiyorum hem ev çocuk her işle de ben uğraşıyorum gecede uyuyamıyorum son bir aydır sadece günde iki kere yemek yiyoruZ vakit olmuyor
Canım yeni evli olmanızın etkiside çok fazla biz kadınlar evlenince eski sevgililik zamanların süreceğini düşünüyoruz ama maalesef erkekler evlendikten sonra biraz rahatlayıp az ilgili olabilirler. Birde beklentiyle de çok alakalı evliliğiniz çok daha yeni hem birlikte yaşamaya alışmak hem hamilelik zor süreçler. Eminim ki burada hepimiz evliliğin ilk aylarında bu duyguları yaşamışızdır
Bende 2 aylık evlıyım gazoz şişesini tut dedigi icin icten icten hüngür hüngür aglamışım
Ahh bu hormonlar
Baş belası
Onu ben de demiştim
Dimi ama
Benim eşim de oyle aman aman iş yapan bir erkek değildi ailesinde görmemiş hiç, babası kendi çayını kendi doldurmayan birisi. 2 senedir evliyiz 6,5 aylik hamileyim hala aman aman bi iş yapmaz ama ev temizliği konusunda kendince yardim eder ve sofraya koydugum seyleri yemek bitince kaldirir bunlar bile benim için değerli şeyler. Ama en değerli hissettiğim şey ise biz 9yildir birlikteyiz hala ilk gunki gibi bir ilgisi ve sevgisi var. Ağlamalarımı nazzlanmalaarımı hep çekti çok şükür. Sonsuz teşekkürler kocam