@1Kubra aramıza hoşgeldin bende yaşamıştım az kalmış 1 aya geçer inşallah
Teşekkür ederim inş öyle görünüyor 20.ci haftanın sonunda biteceğini söylüyo doktor
Benimki 18 de bitmişti daha sonra mide yanma başladı ![]()
Peki en azından iştah geri geldi mi ![]()
Evet geliyo ama mide yanması yaşıyorum yedikten sonra
Benim de bu aralar mide yanması var yediklerim ağzıma geliyor falan
çok uzun sürmüyor Allahtan ara ara oluyor
Nefesim daralıyor, yatamıyorum, birden kalkıyorum, sıcak basması oluyor, midem sanki sürekli dolu, o yüzden yemek yiyemiyorum, çok yemek yersem direkt caarpintim oluyor, 22. Haftamdayim. Bazen nasıl dayanicam diye korkuyorum.Resmen hafta sayıyorum.
Zor geciyor kasik ağrılarım var sürekli enfeksiyon oluyorum akinti beni bıktırdı. Halsizim uykusuzum sürekli gece idrara kalkmaktan uyuyamıyorum . Sabah birde kalkıp işe gidiyorum bu halde gerçekten çok zor. Tüm gün uyukluyorum. 26. Haftaya girmek uzereyim
O nefes darlığını neredeyse 1 aydır çekiyorum gerçekten umarım sadece bu hafta da çekersin son zamanlara doğru uyuyamamak çok kötü oluyor . Her bulduğum fırsatta uyumaya çalışıyorum çok şık yaşıyorum aşağı inince geçer diyorlar ama bazen gerçekten dayanılmaz oluyor erken aldırmayı bile düşündüm 35+5 im
Merhaba @1Kubra hoşgeldiniz ![]()
Doktor bana 36 dan sonra aşağı iner dedi. İlk gebeligimde daha geç başlamıştı daralma, artikmalip kenara koysam dogursam diyordum, 34 haftalık doğdu, çok zorlandım bebek küçük diye, şimdi ağzımı tutuyorum.Ne kadar kalırsa kar diye.
Hoşnulduk teşekkür ederim ![]()
Bende 27 haftalik oldum benimde asiri bel agrilarim var markete bile gidip gelinceye kadar sanki bin adim atmışım gibi yoruluyorum ayaklarda sizlama da oluyor aşırı agrim oluyor ama sanırım bu normal bir durum bebek büyüdükçe ve kilo aldikca bunun olması gayet normal bisey
Ben 30+2 deyim ama 2 haftadır geceleri uyuyamıyorum. Sebepsiz bir şekilde bir anda uyanıyorum ve sonrasında uykuya dalmam için saatler geçiyor. 29.haftada kontrole gittiğimde bebeğim dönmüştü. 3.trimester valla zor geçiyor gibi hergün yeni bir sorunum var. Bugün de mideme kramplar giriyor.
- Trimestir da yıkılmadım ayaktayım
- Trimestir da yıkıldım kalkamıyorum
Geçmeyen bir grip öksürük yakamı bırakmıyor yarın kontrole gidicem bakalım ağrılarım çok fazla gece nefes alamıyorum diye diye bir çok kez uyanıyorum

Bende de bel ağrısı çok yoğun. Kaburgam batıyor bana. Bide karnım gerginlikten çok ağrıyor. Uykusuzluktan ölecem, sersem sersem dolanıyorum
1 çi trimestr çox Miyde bulantısı çəkdim Hic bi şey yiyib İcemiyorum 2 ci trimestr Normal gecdi 3 cu Trimestr Daha kötü geçiyor ![]()
Bi an Önce Dogurmak istiyorum artık Geceleri Uyuyamiyorum Ve Bel ağrısı karın ağrısı hepsi bir birinə karısmis Rabbim Hepimize güzel doğum nasib etsin inşallah Kolalylik versin
3.trimester çok zorlu oluyormuş yatsan yatamıyorsun kalksan kalkamıyorsun dönemiyorsun uyuyamıyorsun nefes alamıyorsun. 35+4 teyim biran önce doğum yapmak istiyorum artık.
Hamişler nasılsınız
ağrılar var mı