Hamileliğiniz nasıl geçiyor

İnşallah canım umudum hep o yönde

2 Beğeni

Son bir haftadır baş dönmeleri tansiyon düşmeleri ve halsizlikle geçiyor. 23.haftaya başladık ama hala bulantılarım oluyor sanırım tansiyona bağlı.

2 Beğeni

Benim de o haftada hep öyleydi. Ara öğunlerinizi aksatmayın :innocent:

2 Beğeni

Derslerden vakit buldukça bişeyler yemeye çalışıyorum inşallah düzelir

2 Beğeni

Hamileliğim hep zor geçiyor ya mide bulantısı aşırı derecede vardı bi şey yiyemiyodum şimdide mide yanmasından bi şey yiyemiyorum

1 Beğeni

Takviye alsanız rahatlar mı ki :disappointed_relieved:

1 Beğeni

Şurup kullanıyorum gavıscon yani bi saat sonra yine aynı yaşadığımız yerden dolayı da çok şey oluyor sürekli salça baharat salçasız yemek yok mide problemim bitmedi yani

Yemekleri kim yapıyorsa soyle bari salça atmasın benim de bi yudum içtiğim kola oyle yapmıştı o gündür içmiyorum o acıya dayanmak da sabır istiyor

2 Beğeni

Ben yapıyorum ama Antep’te salçasız yemek yok

2 Beğeni

Demek ki ilk sen olacaksın ıspanak pişir o salçasız da güzel olur hem ona baharat da yakışmaz yoğurla ye

2 Beğeni

Tarifini alabilir miyim

2 Beğeni

Bir yemek kaşığı yağda küp küp doğranmış soğanı kavur, ıspanakları yıka iki parmak kalınlığında doğra kavrulan soğanın üstüne koy birazcık su koy tuz ekle kapağını kapat arada karıştır. Hepsi kendinden geçip ıspanaklar yumuşayınca altını kapat.

Salçasız çorba tariflerim de var ister misin hem kış geliyor için ısınır

3 Beğeni

Olur vallahi hepsini tarif defterime yazayım

3 Beğeni

Sebzeli mercimek çorbası

Havuç, soğan, patates, karnabahar, kırmızı mercimek

Doğrananları kabaca doğruyorum yağda kavuruyorum. Mercimek ekliyorum biraz da onu kavuruyorum üstüne çokça su koyuyorum. Tuz ekliyorum Kısık ateşte kaynıyor sebzelerin hepsi yumuşayınca el mikseri/blendırda vızzt yapıyorum

Mercimeği soğuk suda yıkıyorum

Aklıma gelen yeni tarifleri de yazarım

4 Beğeni

Teşekkür ederim :two_hearts:

2 Beğeni

Berbattt geçiyor

4 Beğeni

Son zamanlara geldim ve panik atak geciriyorum resmen :confounded:

5 Beğeni

Yıkılmadım ayaktayım :smiling_face: çok zor geçiyor ama Rabbime şükürler olsun sayılı gün geçiyor :hugs:

4 Beğeni

Berbat bulantılar kusmalar yüzünden kilo verdim ve sonunda hadtanelik oldum hamilelerin yüzde birinde görülen şey benim başıma geldi :frowning:

3 Beğeni