İnşallah canım umudum hep o yönde
Son bir haftadır baş dönmeleri tansiyon düşmeleri ve halsizlikle geçiyor. 23.haftaya başladık ama hala bulantılarım oluyor sanırım tansiyona bağlı.
Benim de o haftada hep öyleydi. Ara öğunlerinizi aksatmayın ![]()
Derslerden vakit buldukça bişeyler yemeye çalışıyorum inşallah düzelir
Hamileliğim hep zor geçiyor ya mide bulantısı aşırı derecede vardı bi şey yiyemiyodum şimdide mide yanmasından bi şey yiyemiyorum
Takviye alsanız rahatlar mı ki ![]()
Şurup kullanıyorum gavıscon yani bi saat sonra yine aynı yaşadığımız yerden dolayı da çok şey oluyor sürekli salça baharat salçasız yemek yok mide problemim bitmedi yani
Yemekleri kim yapıyorsa soyle bari salça atmasın benim de bi yudum içtiğim kola oyle yapmıştı o gündür içmiyorum o acıya dayanmak da sabır istiyor
Ben yapıyorum ama Antep’te salçasız yemek yok
Demek ki ilk sen olacaksın ıspanak pişir o salçasız da güzel olur hem ona baharat da yakışmaz yoğurla ye
Tarifini alabilir miyim
Bir yemek kaşığı yağda küp küp doğranmış soğanı kavur, ıspanakları yıka iki parmak kalınlığında doğra kavrulan soğanın üstüne koy birazcık su koy tuz ekle kapağını kapat arada karıştır. Hepsi kendinden geçip ıspanaklar yumuşayınca altını kapat.
Salçasız çorba tariflerim de var ister misin hem kış geliyor için ısınır
Olur vallahi hepsini tarif defterime yazayım
Sebzeli mercimek çorbası
Havuç, soğan, patates, karnabahar, kırmızı mercimek
Doğrananları kabaca doğruyorum yağda kavuruyorum. Mercimek ekliyorum biraz da onu kavuruyorum üstüne çokça su koyuyorum. Tuz ekliyorum Kısık ateşte kaynıyor sebzelerin hepsi yumuşayınca el mikseri/blendırda vızzt yapıyorum
Mercimeği soğuk suda yıkıyorum
Aklıma gelen yeni tarifleri de yazarım
Teşekkür ederim ![]()
Berbattt geçiyor
Son zamanlara geldim ve panik atak geciriyorum resmen ![]()
Yıkılmadım ayaktayım 
 çok zor geçiyor ama Rabbime şükürler olsun sayılı gün geçiyor ![]()
Berbat bulantılar kusmalar yüzünden kilo verdim ve sonunda hadtanelik oldum hamilelerin yüzde birinde görülen şey benim başıma geldi ![]()