Merhaba sizce hamileliğin zorlukları neler? O zorluk yerine ne olsun isterdiniz?
Örnek: karın ağrısı beni zorluyor onun yerine karnım acıksın isterdim gibi…
Merhaba sizce hamileliğin zorlukları neler? O zorluk yerine ne olsun isterdiniz?
Örnek: karın ağrısı beni zorluyor onun yerine karnım acıksın isterdim gibi…
2 ay boyunca yaşadığım (5.aydan 7. aya kadar) o göğüs ağrısı yerine midemin bulanmasını tercih ederdim. Hamileliğimin en kötü zamanları bu 2 aydı
Beni en cok sicaklar ve kaburga agrisi zorluyor bebek büyüdükçe özellikle sol gögüs kaburgamin alti otursam da uzansam da iğne gibi batiyor sicaklardan zaten uyuyamyorum sicak basmasindansa üşümeyi kaburga agrisindansa ilk baslardaki gibi halsiz olmayi tercoh ederdim
9 ayima kadar her gün hep zorluk cektiğim icin Hangisini desem bilemedim. O acılar normal olmalı hamilelikte. Ama onların yerine aç kalmayı tercih ederdim
Merhaba Beni en çok Miyde bulantısı mahf ediyor son zamanlarda Uyuyamiyorum Artıq 17 haftalık gösteriyor uygulama son adet tarhime görə Dr konturulum İnşallah ayın 15 ve ya 16 si bakalım o zaman dr ne soylecek haftası flaan nasilmis amma artık uyumakda zorlanıyorum
@ezgi-y O kaburga ağrısını ben en üst düzeyde tam 2 ay yaşadım. Çok iyi anlıyorum seni bu konuda. Burdaki kızlar da bilir hatta ne kadar acı çektiğimi
Allah şifa versin canım zümrem
Normalde kabizligim vardi karin buyudukce sisince iyicene nefes alamaz hale geldim Bide midem oda sagolsan yanma batma hic birakmiyo.
Oturup agliyorum inanir misin yatakta nasil yatacagimi sasirdim esim bile ne yapmak lazim elimden bisey de gelmiyo deyip strese giriyo bi yandan da aglarken karnimdakine aciklama yapiyorum sikayet etmiyorum senin orda olmandan sadece canim cok yaniyo diyorum acayip bi psikolojideyim acı yüzünden
@ezgi-y Kendimi gördüm tamamen sende. Aynı diyalogları, aynı şeyleri birebir ben de yaşadım. Umarım bir an önce geçer ağrın
İnsallah yaa 38de sezeryana alacaklarini hesap ederek 9 haftam kaldi diye teselli ediyorum kendimi yasamis biri olarak beni en iyi sen anlarsin bebiş olmasa dayanilacak acı degil @NURAN
Ay bende sezeryan olacagım inşallah İnan 16 ı dedi doktor bugun de 6ı. 1 gun ordan kıstım bir gun burdan 9 gun yapmayı başardım sonunda. Dogumuma son 9 gun inşallah @EZY
Allahimmm hayirlisiyla darisi banaa insallahhh sanki hic doguramayacakmisim gibi geliyor 28 hafta gecto 9 hafta uzun geliyor az kalmis senin ne guzel bi bakmissin kucagindaaa @Sevane
İnşallah
Ben daha çok başlardayım 12 haftalık olcam yarın şimdilik tek şikayetim miğdem ilk günden beri doğru düzgün su bile içemiyorum bakalım ileri zamanlarda nelerden şikayetçi olucam
Ama şey diye duydum bebiş doğduktan sonra annelerin çektiği hiç bi eziyet gözüne gelmezmiş ohh kurtulduk değilde iyi ki geldin derlermiş doğru mu
Allah acısını gostermesin öyle diyorum. Ne acı yaşadıysam hepsini unuttum. Hamileliğimi çok özlüyorum
Gerçekten doğruymuş
Mide yanması yerine iştahım artsaydı