Hamileliğin son aylarında ağır grip

Merhabalar ben 31. Haftamı bitirdim ve çok ağır gribe yakalandım nefesimde çok zorlandırıyo gözlerim kulaklarım başım fena durumda ateşim bazen oluyor bu bebeğimi etkiler mi yada erken doğumu tetikler mi kasıklarımda da acı var adet ağrısı gibi çok hafif bazen oluyo ama kasıklarım gergin sizce bunun sebebi nedir erken doğumdan korku sardı psikolojim bozuldu yardımcı olur musunuz bilginiz varsa

1 Beğeni

Ben son aylarımda değilim ama banada aynı şekilde grip oldu baş kulak ağrısı ateş halsizlik var başım fena ağrıyor

Ateşiniz oluyorsa doktora danışmanızı önerirm ateş bebeği etkileye bilir. Ağır grip geçiriyorsanız doktora gidin bi ilaç verir belki cnkü ateşiniz çıkıyorsa enfeksiyon olabilir. Bol su tüketin geçmiş olsun

Acile gittik parol serum yaptılar doktor vitamin verdi demirin düşmüş ondan dolayı olmuş birde idrar yolu enfeksiyonu olmuş o yüzden onun için de ilaç yazdı daha iyiyim

@NİSA

Merhaba çok geçmiş olsun :cherry_blossom:Gebelerde bağışıklık sistemi baskılandığı için grip daha ağır seyredebilir. Ateş, nadiren bebeğin kalp atışlarını hızlandırabilir ve sıvı kaybına yol açabilir. ağır enfeksiyonlar (grip, zatürre vb.) ve yüksek ateş, erken doğum riskini artırabilir. Vücuttaki iltihap durumu, rahimde kasılmaları tetikleyebilir. O yüzden beklemeden tedbir amaçlı mutlaka hastaneye gitmelisin.

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim saolun :smiling_face_with_three_hearts: