Hamileliğin ilk aylarında göbeği büyük olup da sonraki aylarda küçülen var mı😅

Kızlar 3 aylık hamileyken bile göbeğim baya belirgindi şuan 6 buçuk aylık hamileyim göbeĝim çok az belirgin normal mi acaba korksam mı bilemedim sizin de öyle oldu mu

Hayal ettiginden kucuk kalmistir gobeginin boyutu sana ondan öle geliyodur çoğumuzun arayipta bulamadigi nimet bacim. Buyuk gobek iyi bisi degil 7.ayimdayim oturdugum yerden kaldirmaya vinc gelse hayir demicek durumdayim yatakta sagdan sola soldan saga donme sirasinda yasanilan zorluklari saymiyorum bile ve daha dogumum 14agustos ta :face_with_spiral_eyes:

4 Beğeni

Ben büyük göbek istemedim hayal da etmedim onunla alakası yok​:sweat_smile: ama cidden göbeğim baya küçüldü a normallik var bu işte​:thinking:

Enson kontrolun nezamandi

15 gün önceydi perşembe günü kontrolüm var

15gunde 1kontrole cagiriyosa sanslisin biz ayda 1 gorebiliyoruz bebelelrimizi​:smiling_face_with_three_hearts: ve son kontrolde hersey yolundamiydi ? Doktor tedirgin edici bisi dedimi

Normalde doktor 1 ay sonra gel diyor cinsiyeti belli olmadığı için hastaneye gittiğim gün randevu almıştım

Yani aceleci annelerimizdensin sende :rofl: kac haftaliksin.? 6.5ayda hareket hissedersin

Doktor bişey demedi herşey yolunda dedi doktor biraz ters biriydi kavga edip çıktım bişey de soramadım​:sweat_smile:

25 +5 haftalık olduk

Senin asabiyetin bebeginin cinsiyetini ogrenememis olup hayal kirikligi yasamandan kaynakli bana sorarsan… ve baslik acilan konuya donersek esaseen gobeginin biyutuna mi taktin gercekten yoksa cinsiyetemi :sunglasses::sweat_smile:

Bacım cinsiyeti bir kenara bıraktım ben artık göbeĝime takmışım bu ara​:sweat_smile:

Forumdaki basliklara bi goz ativer bebelerinde ne rahatsizliklari olanlar var gebeliginnekadar tehlikeli gecenler varrr takilma boyle seylere sende bebeginde cok sagliklisiniz :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah öyleyizdir sağolun bacım​:smiling_face:

:rofl::rofl:sancin varmi.? Soylemedigine gire yok. Hergun fix hareketlerini hissediyosan hersey normaldir :smiling_face_with_three_hearts:

Sen fisiltiya gel rahatlarsin :rofl: davet attim

1 Beğeni

@Hümanurun_annesi Tımarhanede ses yok :sweat_smile: olunca da yetişemiyorum gerçi geç kalıyorum :sweat_smile:

Heee admin timarhaneyi forumdan sohbet odasina tasidigindan beri biz fisiltiyi da isgal ettik ya ondan o arada bi bu oda kullanilmiyo kapatcam diyo @admin ozaman bi kullaniyoz okadar :sunglasses::rofl::rofl::rofl:napalim heryerde biz olduk onceden timarhane ekibi ayriydi fisilti ekibi ayriydi

1 Beğeni

İlk aylar hormonlardan dolayı ve gazdan dolayı öyle oluyor

Şeyden kaynaklanıyor olabilir. Hamile kaldiktan sonra yemenize dikkat ettiyseniz. Sonrasinda sadace bebek kilo almis olabilir. O yüzden size oyle gelmis olabilir.