Hamileliğinizi öğrendiğiniz o ilk an ne hiss etdiniz?
O duyguyu tatmak nasıl bir hiss’ti sizde.
Ben testi pozitiv gorunce aglamıştım mutlulukdan.
Bendemi anne olacagım falan demiştim kendi kendime
Hamileliğinizi öğrendiğiniz o ilk an ne hiss etdiniz?
O duyguyu tatmak nasıl bir hiss’ti sizde.
Ben testi pozitiv gorunce aglamıştım mutlulukdan.
Bendemi anne olacagım falan demiştim kendi kendime
Eyvah annemler erken diyecek falan dedim korku vardı sonra dedim ayıp bişey değil anası var babası var dedim annem o konuda çok baskı yapiyordu biraz birbirinizi tanıyın hemen yapma vs sonra dinlemedim ztan
Zaten anlamıştım hamile olduğumu ben. Evde test yaptık eşimle, pozitif çıktı ama ikinci çizgi silik diye eşim sevinip sevinmemek arasında kalmıştı. Sarılmıştık sonra eşimle, ertesi gün de kan vermiştim, öyle netleşmişti.
Bu gebeliğimde de yine anlamıştım ama ihtimal vermemiştim. Eşimle tartıştığımız bir gündü. Gün boyu konuşmamıştık. Rüya’yı okuldan alıp eve dönerken test almıştım bir de. Evde testi yapıp pozitifi görünce fotoğrafını atmıştım biraz tripli şekilde ve ikinci kez baba oluyorsun demiştim. Arabayla sanki uçmuş gibi 10 dk sonra eve gelip kapıyı açar açmaz kucaklayıp döndürmüştü beni Rüya’ya da hemen söylemedik zaten. 1 ay kadar bekleyip 2. aydan sonra söylemiştik. Her iki anım da birbirinden farklı ama sade ve güzel anılar olarak kaldı bende
Ben kasık ağrılarım olunca aha regl geliyor demiştim, eşime de söyleyince neyse bu ay değilmiş dedik. Reglim bir iki gün geçince test yapmak istedim ama biraz daha bekleme kararı aldım. Artık 5-6.gün gibi test aldım pozitif çıktı. Testlerin hata payı olduğunu bildiğim için(her ne kadar pozitif testin hata payı düşük olsa da) önce emin olmak istedim, ertesi gün kan testi yaptırdım. Sonucunun yine pozitif olduğunu öğrendim ama eşime telefonda söylemek istemediğim için bir hafta on gün gibi bir süre kendi içimde yaşadım mutluluğumu.
Eşim öğrenene kadar çok alakasız insanlar öğrendi, seçim görevimin olduğu yerdeki herkes biliyordu mesela bebişi, otobüsün muavini, havaalanındakiler falan
Ben ramazanın bitmesine son bir hafta kala regl olacaktım ablamı çağırmıştım bçgel bende regl olcam zaten yemek sıkıntı olmaz rahat rahat yersin burda (mide ameliyatı olduğuğu için sık sık yemesi gerekiyordu ama evde herkes oruçlu diye yemiyordu) annemle geldiler benim kasıklarımda inanılmaz ağrı var hergğn bugğn hasta olucam diyorum. Bu arada ramazan bitti ben daha rwgl olmadım ablam sürekli baskı yapıyordu test yap diye biz annemle o umutla geldik kesin bu sefer bebek vad diye annemde aynı şekilde sürekli sen hamilesin diyordu babamda rüyasında görmüş hatta karşı komşumuz bile ama benim tüpler tıkalı olduğundan ihtimal vermiyordum ablamlara şimdi yapıp bayramda üzgün olmak istemiyorum bayramdan sonra yaparım söz demiştim ama eşim bayramın 1.günü tmam yapalım ama çıkmazsa bu sefer üzülmek yok dedi bi yaptık anında çift çizgi çıktı eşim deli gibi korka korka evde döndü bende onun peşimde sakinleştirmek için döndüm sonra eşim belki yanlıştır diye gidip ikinci testi aldı oda anında çift oldu ben eşimi çalıştım evet bizde artık anne baba oluyoruz diye eşim bizim imkansız tüp bebekle bile olmuyor diye inanmıyordu hwmen acile gidip kan verdik bi saat sonra sonuç çıktı yolda bwn baktım 15200 beta hch eşime dedim valla var yanlış olmasın filan dedi dr un yanına gittik dr br buçuk aylık hamilesin deyimce eşim çok sevindi beni dr un yanında unuttu dışarı çıktı
@Glsh887 Yaa kıyamam, eşinin yaşadığı duygu karmaşasını okurken hissettim İmkansız diye bir şey olduğuna inanmayanlardanım. Çünkü insan kalben isteyince gerçekleşiyor gerçekten Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız
Dizilerdeki gibi olmuş
Mucize bebek
Maşallah
Ayy evet tam mucize bebek inanır mısın bu yaz için yine tüp bebek tedavisi için hastaneleri araştırıyordum fiyat filan alıyordum hep ama Allahım kendiliğinde verdi çok şükür
@Cansu Sen diyince fark ettim, sanki biraz öyle olmuş
@afrikanın_gelini54 bende 15 gun e pozitiv gosterdi test
Ben hic oyle dusunmedim erken derler falan diye ama.
Annem hayır sen bu cocugu coktan yaptin dedi
8 aya geldik hala oyle diyor
Hayır evlendikden sonra oldu diyorum inanmış numarası yapıyor ama inanmiyor bence
Buda guzel bir anı olmuş arkadâşım
Şükür rabbim hic bir kadının kucagini boş bırakmasın
Yok kız öyle dese ben parçalarım onu Allah’tan benim 2. Ay oldu bizde akrabalar çok fenaa hemen olaydı neler düşünürlerdi
Ah nasıl güzel bir hikaye, umut hep vardır hiç ummadığın anda bile sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Birinci ayin sonunda anladim hamile oldugumu
Ama yinede emin olmak icin test yaptim
Pozitif ciktim.
Hamileyim dedim yine bitane geliyo dedi cok sevindi tabi.
Cinsiyetini supriz yapmak istedim randevu
Aldim bir hafta catladim soylemek istiyordum.
Ama bi yandanda supriz yapmak istiyordum
Neyse randevu gunum geldi.
Vardim ne hissediyorsun dedi kiz istiyorum
Ama buyuk ihtimal oglan dedim.
Bakti bakti oglan dedi dogru dedi.
Elime bi mavi oyuncak verdi mavi bebek
Fotosunu gonderdim esime
Bu oyuncagi bana niye gonderdin dedi
Delirdinmi anlamadi.
Anlamadinmi dedim?
Anlamadim dedi?
Iyi dusun dedim.