Kızım kucağımda çok şükür ama ben hamileliğimi özledim. İçimdeki kıpırdanmaları, göbeğimi falan. 9 ay bitse de kurtulsam diyodum ama gerçekten özleniyormuş sizde özlüyor musunuz yoksa bi tek ben mi böyleyim
Ben de çok özledim ama uykusuz kalıyorum, bebek devamlı ağlıyor, iki büklüm emzirmekten sırtım ağrıdı, sıcak bir yandan bunaltıyor. Eskiden harika kahvaltılar hazırlardım şimdi bebek uyanmadan hemen iki peynir bir ekmek elime ne geçerse onu yiyiyorum keşke biri kahvaltı hazırlasa diye eşimin annemin gözünun içine bakıyorum. Ben hamileliğimdeki rahatlığı özledim. Hamileyken bol bol gezerdim. Şimdi aklim hep bebekte beş dakika dışarı çıksam bensiz ne yapiyor diyorum.
Bir 3 ay sonra da bugünleri özleyeceğiz
Gebeler dogurmak icin gün sayiyo dogum yapanlar keske icimde olsa bebis diyo icimde kipirdanmasini cok seviyorum ama o bana tekme atan minnak ayaklari öpmek icinde sabirsizlaniyorum ama simdiki rahatligimi özleyecegim kesin
arkadaşım sorununu hemen çözeyim bebek yap eskisi gibi hiss et
Dogumum yarın inşallah. Ve şimdiden bebegimin karnimdaki atışlarını Ozleyecegimi bilip agliyorum durduk yere.
Sonuçta kovuşucam inşallah ama karında olmakta ayrı bi duygu anne icin
Ama kanun bu hep icimizde duracak degiller ya @Esved
Bu çok güzel bir öneri oldu bence biz tüm lohusalar yeni bir bebeğe tövbe dedik
benim eşim 2cini istiyor , bi dur doğurayım büyüsün sonra bakalım kabul etmiyor 1 yıl sonra yine istiyor benden olsa 1 tane yeter de Benden başka herkes özlüyor galiba bebeği karnında hiss etmek için ben de sabrszlanıyorum hemen vakit gelse de doğursam oğlumu
Vallahi özlemedim ben Şimdi çok rahatım. Yaa uykusuzluğa bile çok dirayetli biriyim ben aslında, belki de ondandır. Mesela gece 2 saatte bir uyanıyorum bebek için, sabah 7 de bebek de Rüya da sözleşmiş gibi uyanıyorlar. Gün başlıyor benim için ondan sonra. Akşama kadar tempom düşmüyor. Gündüz hiç uyuyamıyorum, öğle uykusunu özledim sadece. Çok şükür Eylül uslu bir bebek şimdilik, zorlamadı beni hiçbir konuda. Rüya ile de düzen oturtmaya devam. Hamileliğim çok zor geçtiği için şu an çok iyi hissediyorum. Bir de dikişlerim düşünce daha da rahat olacağım
Sadece gece bebek uyursa mi uyuyorsun
@Cansu Evet canım. Gündüz fırsat buldukça uzanıyorum, Rüya’nın oyunlarına eşlik ediyorum uzanarak. Çünkü Rüya’nın da öğle uykusunu kestiğim için uyuyamıyorum. Çok şükür gece bebek de düzenli aralıklarla uyanıyor. Dengesiz gitmiyor şu an uykumuz. Gece bir nevi uykumu alabiliyorum en azından
Gündüz uyumanin faydası ćok oluyor. Yoksa zor
@Cansu Şu an uyuyamadığım için uzanarak atlatıyorum yorgunluğu. Kayınvalidem falan da gidince ev tam düzene girer, eski rutine döneriz diye düşünüyorum. Allah’tan vücudum uykusuzluğa dirençli. Aslında çok da uykusuzluk yaşamıyorum şu an. Eylül’ün gece uykusu düzenli gidiyor şimdilik, 2 saatte bir uyanmaya vücudum da alıştı şimdi. Ev tamamen bana kalınca yine ben bir rutin oluştururum zaten
Hiç özleyeceğimi sanmıyorum
Valla bana derlerdi hamileligini özlersin tadini cikar diye sıcak havada neyi ozlucem zor nefes aliyorum , yemek yiyemiyorum, yatamıyorum diyordum dogumdan ciktim sabahina basladim hamileligimi ozledim diye ağlamaya kendimi suclu hissettim uzun bi süre
Özleniyor cidden