Hamileliğe hazırlık

Merhaba hanımlar, hamileliğe hazırlık olarak hangi planları yaptınız? Bunlardan hangilerini uyguladınız?

2 Beğeni

Ben hamileliğe hazırlık olarak tıbbi genetiğe ve dişçiye gittim. Kadın doğum doktoruna giderek genel kontrollerime ve yumurtalarıma baktırmıştım. Siz neler yaptınız

2 Beğeni

ben evlendiğimden 1 hafta sonra koşarak diş doktoruna gittim dişim ağrıyordu yavaştan,ama hamile kalırım sonra gidemem diye önceden gittim.Bende de eşimde de genetik hastalk fln yoktu yani bir sorunumuz yoktu düşünmedim doktora fln gitmeyi.Zaten evlenirken kan da vermiştik herşey temizdi

1 Beğeni

Açıkcası eee Hiç bir şey yapmamıştım önceden. Şükür her şey yolunda gitdi. Bu arada diş çürüklüğü yaşadım hamileyken çok kötüydü. Fakat önceden sağlamdı dişim hamilelikte diş çürüklüğü rastlanılan bir durummuş zaten o yüzden dış ağrısı yaşamıştım sadece :face_with_diagonal_mouth:.

1 Beğeni

Ben sma testi yaptırmak istiyordum artık günümüzde çok yaygın diye normalde bu yaz tüp bebek yaptıracaktık ondan hemen öncesinde sma ya baktıracaktım ama yaz tatili gelmeden hamile olduğumu öğrendim onun için hiç bir hazırlık yapmadım. Tek hazırlığım hastaneleri arayıp tüp bebek için fiyat ve bilgi almaktı. :rofl::rofl:

1 Beğeni

Sma testi nasıl yapılıyor ? @Glsh887

1 Beğeni

Smear testi mi arkadaşım

Yok hayır SMA testi bu aralar bebeklerde çok yaygın ya hani çok pahalı yurt dışından ilaç getirtiliyor

1 Beğeni

Aaa duymuştum galiba

Sağlık ocakları bakıyor hamile kalmadan ömce zaten artık evliliklerde zorunlu hale geldi

3 Beğeni

Biz çocuk düşündükten sonra kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gittim durumu söyledim hormonlarıma bakıldı, smear testi felan yapıldı. Prolaktin hormonum yüksek çıktı o da gebeliğe engel oluyormuş bir ay ilaç kullandım düşmesi için ilaç bittikten sonra hamile kaldım çok şükür.

1 Beğeni