%85 kız denildi sizce kesin kız mıdır?
Canım bana da öyle dendi ama emin olamadi doktorlar Ben detaylıya kadar öğrenemedim cinsiyetini Detaylı ultrasondaki doktor erkeği %100 diyebiliriz ama kız bebeğe %90 ihtimal verebiliriz dedi kesin bişey demek daha zor kız bebekte demişti bizim bebişin ihtimali %90 dan fazla deyince kız olduğunu öğrendik
Doktorum bana suyle dedi bunun yüzdesi yok tek sonuc ya kız ya erkek yüzdelik bir durum yok ozeldeki doktor bana buyle dedi
Bana da ilk 14. Haftada kız dediler 18. Haftada kız olabilir yine dediler detaylıda doktor evet kız bebek dedi . Ona göre alışverişe başladık bizde yinenaldığım şeylerin bazılarımı iki cinse de gider ürünler aldım . Erkek olsa detaylıda çok daha net görünürdü demişti doktorum. Hayırlısı olsun inşallah siz de eğer detaylı sonuçta dediyse kız diyebilirsiniz kendinize . Yoksa da detaylı ultrasonu bekleyin derim
Bana 13+4de kesin kız dedi bir daha da değiştirmedi. Yüzdesi yok ki bunun net birşey söylerler illa ki
16 haftalıkken kız gibi demişti 18. Haftada%85 kız gibi ama göstermiyor fazla dedi inşallah nasip olursa haftaya gideceğim renki ultrasona