Merhaba hanımlar, hamileler sorsun doğum yapan anneler de tecrübesini paylaşsın.
Bir çok kişinin doğuma zamanı az kaldı lohusalık ve bebekle ilgili merak ettiklerinizi sormak isterseniz cevaplamak isteriz
Merhaba hanımlar, hamileler sorsun doğum yapan anneler de tecrübesini paylaşsın.
Bir çok kişinin doğuma zamanı az kaldı lohusalık ve bebekle ilgili merak ettiklerinizi sormak isterseniz cevaplamak isteriz
Tekrar hamile olsam şunu yapmam dediğiniz ya da şunu daha çok yapardım dediğiniz bir şeyler var mı ?
Tekrar hamile kalamak istemezsem diye ilk hamileliğimde onu da bunu daya yapayım diye çok çabaladım. Tekrar hamile kalırsam denize girmek istiyorum. İçimde uktesi kalan eşyaları almak istiyorum. göbeğimin fotoğrafını daha çok çekmek istiyorum.
1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Bebekte gaz sancısı nasıl çıkar
zaman ne çabuk geçti ya biz de doğurduk şimdi tecrübeli olduk daha düne kadar tecrübeli annelere soru sorup konu açıyorduk hamileyken canınız çektiği ne varsa yeyin gitsin iyiki öyle yapmışım ben , doğurduktan sonra süt veriyorum diye çoğu şeyden mahrum kaldım
Yaa keşke yiyebilsem
Keşke şunu kendime yasaklamasaydım yeseydim dediğiniz bir şey oldu mu? Benim gibi bir oburdan yemek dışında bir soru gelemezdi zaten
herşeyden yedim vAlla canımın çektiği ne varsaa
Ben hamileyken neredeyse her seyi yedim konya’ya etli ekmek yemeye gidecektim zaman yetmedi
Ayın 30 unda Konya’ya gidiyoruz. Keşke siz de gelebilseniz Beraber deneyimlerdik etli ekmeği Hatay’a taşınmadan önce birkaç gün Konya’da mini dinlenme tatili yapalım dedik. Rüya da kelebekler vadisini çok merak ediyor reklamda gördüğü için, oraya da gidelim dedik. Kısa bir Konya turu yapmış olacağız inşallah @Cansu
Ayyy ben de dayanamadım her şeyden yedim
Etli ekmek harika bir şey yaaaaa Onun için Mars’a bile çıkılır
çok güzel olurdu. Bizim zor gibi yine de bir eşimin de fikrini sorarım
Daha da heyecanlandım bak Senin için de yiyeceğim
Tabi arkadaşım