Hamileler cips yermi

İyi akşamlar kızlar 31ci hafta dayım bu zamana kadar beslenmeme dikkat etdim amma bu aralar deli gibi cips yemek istiyorum Acaba zararlı olurmu biraz yersem(

Benim hamileliğim cips ile geçti :joy:

Tutamıyorum kendimi​:joy:

Yiaa ben hep zararlı diye diye kendimi zor durdurdum amma şimdi kokusu falan geliyor duramıyorum

Valla ben ayda bir yiyorum açıkçası. Abartmadan minik bir kase nefsimi kırıyor en azından :see_no_evil:

Ben de paket paket yemesem dee canım çektiğinde abartı olmayacak şekilde üç beş tane yedim hep, aynı şeyi kola için de yaptım… normalde eşim şişelerce kola içse tadına bakmazdim ama hamilelik dönemimde rüyalarıma giriyor bazen :joy:o zamanlar küçük bardakta içiyorum abartmadan​:blush::pray:

Ben yiyorum canım ne isterse (çiğ ürünler hariç) ikizlere hamileyim

Abartmadıkça arada yiyoruz ya… günlük almamız gerekenleri alalım, protein yararlı yağlar vitaminler gibi sonrası için canımız çekince yiyebiliriz bence. Doktorlar da cips,kola vs ağzınıza sürmeyin demiyorlar. Çiğ ürünler ve yıkanmamış sebze meyveye dikkat et.

Olmaz ye gitsin :grin:

Bende ilk 3 ayda mide bulantimi bastirdigi icin surekli yedim ama tabi zararli :frowning: zararli olan her sey mide bulantima iyi geliyordu

Abartmadan ayda 1 kere yiyin. 1 kase falan bir şey olmaz sanırım.