Hamile yastığı kullanıyor musunuz? Hangisini önerirsiniz .
Bende normal yastik kullanıyorum çok döndüğüm için Pek kullanışlı olduğunu sanmıyorum
Evet ya ben normal yastığı bir o tarafa alıyorum bir bu tarafa yoruluyorum sabaha kadar
He mantıklı o bende öyle yaparım bu sefer de eşim kızıyor Bana Geçen gün diyordu bu yastığa Sarıldığın kadar bana sarılmıyorsun
Bende kullanıyorum baş kısmini karın altıma gelicek şekilde kullanıyorum kendi yastığımı kullanıyorum U şeklinde olanlardan aldım
Aldim sonra kocamin daha kullanisli olduğuna karar verdim bosa almisim
Ben hamileligin basından beri baby mom 5 parca yastik kullaniyorum. Tatile giderken, evin icinde her yere tasiyorum. Dogurduktan sonrada kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Boyle bir rahatlik gormedim ben.
Kiz bende öyleyim yatak bana dar geliyor
Ben emzirme yastığını kullanıyorum aşırı rahat oluyor otururken de sırt desteği olarak kullanıyorum yine rahat ediyorum
Yemin ederim o sıkılıyorum ki o yataktayken bide oyle bi yayılıyor ki bana yer kalmıyor bazen gece sinirlenip onu itmek istiyorum aşağı
Iyi yapıyorsun cnm ben yüz üstü yatmayı o kadar ozledim ki anlatamam
Bende çok dönerek yatarim 5.5aylik oldum uyurken zorlanıyorum almayagerekvar midiye dusunuyorum
En çok sağa mı sola doğru mu uyuyorsunuz hangi trafta yatmak daha faydali acaba ?
E bebek in yarım destekli hamile yastığını kullanıyorum artık vücudumun bir parçası gibi oldu. Nereye gitsem yanımda geliyor hamilelikte kendime yaptığım en büyük iyilik oldu. 2 parçaya ayırıp öyle kullanıyorum ben. Birisi göbeğime diğerini belime bacak arama artık nereye ihtiyaç duyarsam oraya koyuyorum. %100 tavsiyemdir
Kullanıp kullanmamak konusunda kararsızdım ama doktorum yüz üstü yatmamı yasaklayınca aldım hamileliğimin başında olmama rağmen çok sevdim ilerleyen zamanlarda daha çok işime yarayacağını düşünüyorum
Sadece karın bölgesi için olanlardan bahsettiğiniz galiba
Evet evet o hatta @LaleKurt ta paylaşmış görsel olarak o yastık. Ben o kadar memnunum ki doğum sonrası bile bacak arama koymak için kullanmaya devam edeceğim. Diğer komple kaplayan yastıklar bana büyük ve kullanışsız geliyor
Kesinlikle ben de öyle düşündüğüm için bunu aldım, çok kullanışlı bir ürün ve ağrı seviyesini en azından bende baya azalttı.