Hamile yastığı

Hamile yastığı kullanıyor musunuz? Hangisini önerirsiniz .

2 Beğeni

Bende normal yastik kullanıyorum çok döndüğüm için Pek kullanışlı olduğunu sanmıyorum​:joy::joy:

1 Beğeni

Ben bunu kullanıyorum, bence işlevsel bir ürün

2 Beğeni

Evet ya ben normal yastığı bir o tarafa alıyorum bir bu tarafa yoruluyorum sabaha kadar​:sweat_smile:

1 Beğeni

He mantıklı o bende öyle yaparım bu sefer de eşim kızıyor Bana Geçen gün diyordu bu yastığa Sarıldığın kadar bana sarılmıyorsun​:sweat_smile:

1 Beğeni

Bende kullanıyorum baş kısmini karın altıma gelicek şekilde kullanıyorum kendi yastığımı kullanıyorum U şeklinde olanlardan aldım

Aldim sonra kocamin daha kullanisli olduğuna karar verdim bosa almisim​:rofl:

Ben hamileligin basından beri baby mom 5 parca yastik kullaniyorum. Tatile giderken, evin icinde her yere tasiyorum. Dogurduktan sonrada kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Boyle bir rahatlik gormedim ben.

1 Beğeni

Kiz bende öyleyim yatak bana dar geliyor :joy:

1 Beğeni

Ben emzirme yastığını kullanıyorum aşırı rahat oluyor :see_no_evil: otururken de sırt desteği olarak kullanıyorum yine rahat ediyorum

1 Beğeni

Yemin ederim o sıkılıyorum ki o yataktayken bide oyle bi yayılıyor ki bana yer kalmıyor bazen gece sinirlenip onu itmek istiyorum aşağı :face_with_hand_over_mouth::grin:

1 Beğeni

Iyi yapıyorsun cnm ben yüz üstü yatmayı o kadar ozledim ki anlatamam

1 Beğeni

Bende çok dönerek yatarim 5.5aylik oldum uyurken zorlanıyorum almayagerekvar midiye dusunuyorum

1 Beğeni

En çok sağa mı sola doğru mu uyuyorsunuz hangi trafta yatmak daha faydali acaba ?

E bebek in yarım destekli hamile yastığını kullanıyorum artık vücudumun bir parçası gibi oldu. Nereye gitsem yanımda geliyor hamilelikte kendime yaptığım en büyük iyilik oldu. 2 parçaya ayırıp öyle kullanıyorum ben. Birisi göbeğime diğerini belime bacak arama artık nereye ihtiyaç duyarsam oraya koyuyorum. %100 tavsiyemdir :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kullanıp kullanmamak konusunda kararsızdım ama doktorum yüz üstü yatmamı yasaklayınca aldım hamileliğimin başında olmama rağmen çok sevdim ilerleyen zamanlarda daha çok işime yarayacağını düşünüyorum :hugs:

1 Beğeni

Sadece karın bölgesi için olanlardan bahsettiğiniz galiba

Evet evet o hatta @LaleKurt ta paylaşmış görsel olarak o yastık. Ben o kadar memnunum ki doğum sonrası bile bacak arama koymak için kullanmaya devam edeceğim. Diğer komple kaplayan yastıklar bana büyük ve kullanışsız geliyor

1 Beğeni

Kesinlikle ben de öyle düşündüğüm için bunu aldım, çok kullanışlı bir ürün ve ağrı seviyesini en azından bende baya azalttı.