Kızlar ben kızımda bunu kullanıyordum ozaman baya hareketlıydı yorumlar coktu sımdı kimse yazmıyor aceba hamıle sayımız mı az birde Aralık anneleri falan dıye grup oluyordu onlar yokmu artık
Bende ilk geldiğim zamanlar baya aktifti burası git gide millet dağılıyo ya sayımız azalmış doğurmuşlar
yada çoğu kişi silmiş olabilir. Eskiden hep cıvıl cıvıldı bi konuda anket açar açmaz 10 dakika sonra cevap verirlerdi.
Aynen geçen sene kullanıyordum sosyal medya gıbı kullanıyordum ben burayı
herkes dogurms
Bence doğurmuşlardir:))) bende doğum yaptim gecem gündüzüm karışik
Galiba öyle sıra bizede geliyo gelicek ayda benim doğumum var diğer uygulamaya geçicem inşAllah bebekle ilgili olana
Allah kolaylaştırsın bacım
inşAllah büyüdükçe yükün hafifleşir. Hele vakit bulup yazmanda şaşırtıcı oldu bazı anneler öyle diyolar ki, doğumdan sonra komple telefon kullanmayasım geliyo
Ben de dogurdugum için neredeyse hiç girmek aklıma gelmiyor elimden geldigince bildiğim şeyler hakkında yorum yapmaya çalışıyorum oda uygulamaya girersem bir yardimim olur diye belki
Çok teşekkürler gerçekten tecrübeli annelere ihtiyacımız var birşey olduğunda en azından bi kişinin bile cevap vermesi içimizi açıyor. O yüzden mümken oldukça diğer tecrübe sahibi olanlarında cevaplaması çok hoş olur en azından kafada soru işareti kalmaz bi kişi destek olur. Allah kolaylaştırsın
durumunuzu
Ben 39+5 oldum bekliyorum hala , doğum yapan var mı diye bakıyorum o da yok, hep bakıyorum cinsiyet tahmini falan konular ![]()
Bende dogum yaptım gun sılmıstım hıc gelmıcek gıbı bi sene sonra geri geldım, ![]()
Xatirlayirsiz ilk hamileliyinizi oyrendiyinizde sizle danismisdiq təstin sekillerini flan atmisdiq bir birimize sizde hamilelik oldu mende olmadi. İndi men bu gun hamile oldugumu oyrenmisem ve sizin 4 hefteniz qalib![]()
Evet heleki 2024 te hamile oldugum zamanlar cok aktifti herkes dedigin gibi aninda cevaplar ve cinsiyet tahminleri havada ucusuyordu cok eglenceliydi
Əlbəttə yadımdadı neçə dəfələrlə yoxlamışdız heç unutmaram.
Əvvəlki günlər üçündə darıxır adam həmin vaxtlar başlanğıcıydı çox maraxlı keçirdi indidə bitməsini istəmirəm heç ama çox az qaldı sayılı günlərim. Rəbbim sağlıqla qucağınıza almağı qismət eləsin çox sevindim sizədə nəsib olsun bu sayılı günləri gözləmək
heç vaxt ümidinizi itirmiyin səbrin sonu həmişə mükafat olur.
dua edəcəm bol bol sizlər üçün. Allah heç bir qadının qucağını boş qoymasın. Ana olmağı nəsib eyləsin. İnşəəAllah sağ salamat qucağımıza alarıq minnoşlarımızı
Ben geldiğim zamanlarda çok aktifti sonrada yavaş yavaş gitti aktif olan kişiler 25+ haftadaydı hepsi doğurunca kalmadı kimse şimdi mesaj anket açtığımızda az kişi cevaplıyor oda bi kaç güne falan anca inşAllah eskisi aktiflik geri gelir. Ben doğurduktan sonra bile girmeyi düşünüyorum burdaki kızlara elimden geldiğince yardımcı olmak için. Çünki anlıyorum onları desteğe ihtiyaçları var kendimde ilk zamanlar çok yaşadım bu durumu hep bi cevap bekliyodum birisi anlatsn yardmcı olsun diye. İnşəəAllah sağlık olsun yeniden aktifleşsin buralar cıvıl cıvıl olsun![]()
Ay yok silmeyin burdaki kızların sizler gibi tecrübeli anneleri ihtiyacı var o yüzden müsait olduğumuz zamanlar destek olalm bir birimize![]()
Yok canım sılmıcem kac haftalık sın suan
Yarın 35 olcam bende doğumdan sonra silmiycem inşAllah en azından burdaki kızlara destek olurum bildiğim konularda![]()
Çox sağolun sizde sag salamat qucaginiza alasiniz inşallah.
Allah razı olsun cnm gerçekten de zor geçiyor
senin doğuma çok kaldi mi bebiş ne zaman geliyor ![]()
![]()
İnşAllah gelicek ay şu an 35 haftalığız.
Rabbim kolaylaştırsın herkes için doğumuda bakmayıda sizleri anlıyorum az çok etrafımda çocuklu olanları görüyorum 1 saat bile kendilerine ayıracak vakitleri olmuyor. İnşAllah büyüyünce biraz rahatlarsınız![]()