Hamile pilatesi

Kızlar merhaba hamileliğinde pilatese giden ya da kendi yapan var mı ? Kaçıncı haftada başladınız ve faydasını gördünüz mü ? 29.haftadayım son düzlükte başlanmaz mı öyle bir yazı okudum

4 Beğeni

Hamilelikte pilatese doktorunuz izin verdiği sürece, gebeliğin 12 .haftası nda başlanabilir, ortalama olarak haftada 2 veya 3 defa doğumunuza kadar güvenle devam edebilir, Pilates yaparak hamilelik sürecinizi daha mutlu ve konforlu hale getirebilirsiniz. Hamilelikte Pilates ve Pilates Haraketleri | Fizyoritim. Bu sayfalara göz atabilirsin

2 Beğeni

Bana doktorum kilolu ve tansiyonlu olduğum için 36. Haftalarda başlarsın demişti pilates demiyimde genel egzersiz ama bu haftalarda kendimi kaldıracak halim yok yapamıyorum

4 Beğeni

Fizyoterapist arkadaşla konuştum 8.aya kadar öneriyoruz dedi erken doğum riski olanlar kişiler için

4 Beğeni

Yapabilen yapsın valla egsersiz cok iyi bir sey rahatlatiyor gevsetiyor ben gunde 5-10 kere suquat yapıyorum kendimi zorlamadan pelvik kaslari icin onceden 100 tane yapardim basenlerim icin simdi bebege bir sey olmasin diye az az yapıyorum

2 Beğeni

Bende yapıyorum squat ördek yürüyüşü çömelme bi kaç tane daha var da adını bilmiyorum günde 10ar tane yapıyorum ama bugün hiç halim yoktu yapamadım :relieved:

4 Beğeni

Senin az kalmis bol bol yap

3 Beğeni

Yapmaya çalışıyorum her gün normal de ayakları aşağıdaydı daha da inmesin diye egzersiz önermedi döndüğü gün başladım ben de zaten doktora danışarak

4 Beğeni

Anladim canim hayırlısı ile alin kucağınıza

2 Beğeni

İnşallah amin :palms_up_together:t2:

3 Beğeni

16.haftadan itibaren başlanabiliyor ben 16 da yer araştırmaya başlayıp 26.haftamda anca başlayabildim pilatese. Şuan 33.haftamdayım hala devam ediyorum ama sanırsam bu ay bırakıcam beni çok fazla zorlıyor gibi ne zaman spora gitsem eetesi gün ya da 2 gün sonrasında hastalanıyorum ya da 3. Trimesterin verdiği bişeydir bilmiyorum.

4 Beğeni
  1. haftada başlamıştım ben. Çok faydasını gördüm. İki doğumumu da normal doğum ve epiduralsiz yaptım. Bence bunun sayesinde :face_with_hand_over_mouth::blush:
4 Beğeni

Cats Working Out GIF

2 Beğeni

Ben doguma yakın plates topu üstünde zıplayıp 8 çizmiştim

2 Beğeni

Benim önceden spor gecmisim oldugu icin ve de dusuk riski olmaidgi için hamileligi öğrendiğimden bu yana yaptım pilates ve yuruyusu :slight_smile: gerçekten faydasini da gördüm guzel bi dogum surecim oldu :))

4 Beğeni

Bilgilerini bizimlede paylaşmak ister misin?

1 Beğeni
  1. haftadan sonra tavsiye esiliyor aslında. Ama doktorunuza danışarak başlayın. Doktorlar 14 -16haftada önere biliyorlar bazen. Haftada 2 -3 kez yapa biliniyor. Arkadaşım öyle yapıyordu.:slightly_smiling_face:
3 Beğeni

Birkaç gün gitsem hemen doğurur muyum :face_with_hand_over_mouth::rofl:

2 Beğeni

Ordek yürüyüşü yapabiliyorsan yap o cabuk dogurtuyor bence :smiley::smiley::smiley:

6 Beğeni