Hamile olduğunuzu nasıl anladınız?

Benimde böyleydi sonra daha da yapmadım emin olmak için kan verdim

Hiç çocuğun yok mu

Yok ablacım çocuğum yok 2 yıldır evliyim elhamdulillah. Ne zaman Hayırlıysa o zaman olsun amin

Benimde iki yıl çocuğum olmadı girmediğim doktor kalmadı belki 50 doktorun yanına gittim ama fayda etmedi bir tane doktor buldum aşırı derece çok iyiydi yanına gittim sadece bir kez adet oldum sonra hamile kaldım imkanın varsa sende o doktorun yanına git bence

Hangi doktor acaba? Bu doktor Türkiyedemi Azerbaycandamı?

Türkiye’de canım sen nerdesin ki

Azerbaycan)))

Yaa nasip canım

İnşallah canim. Dün adet olmalıydım olmadım şimdi bekliyorum

Allah gönlüne göre versin kardeşim :two_hearts:

Merhaba kızlar ne yazık ki,bu ayda kimyasal gebelik geçirdim. Adetimin 3/4 gün gecikmesinden sonra aktif kanamam oldu ve yoğun pıhtılı kanama başladı yani anlamışdım aslında kimyasal olacağını. Artık 2 defa kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah başka sefere sağlam gebeliğim olur

İnşAllah canım narahat olma Allah nəsib edəcək sadəcə səbr lazımdı hal hazırda Allah səni imtahan edir. 2 də oldu bitti Rəbbim 3 cünü xeyirli etsin sağ salamat bir övlad versin​:heart_eyes:. Gözəl xəbərlər eşidək səndən

Əlbəttə ürəyim düz deyirsən motivasiya üçün təşəkkür edirəm. Artıq üzülmürəm çünki hər çətinliyin ardından asandlıq vardır. İnşirah surəsi 5/6 ayət​:smiling_face::heart_hands:

Can təki sən həmişə yaxşı düşün yaxşı ol müsəlmanığ əlbəttə ki, bir birimizə dəstək olacığ. Hər nə olsada Allah bir çətinliyin ardından asanlıq verir​:smiling_face_with_three_hearts: inşəəAllah tezliklə şad xəbərlə gələsən

Yaa demekki nasip değilmiş sabrett canım benim allah en kısa zamanda kucağına çok tatlı bir Bebis versin

Buna tek bir cümleyle cevap vereceğim:

AŞIRI GÖĞÜS HASSASİYETİ :confounded_face::confounded_face:

Canım bende dün gebe oldum ama adet günümde test yaptım kıpkırmızı çıktı hemen cikti

Ya ne güzel maşallah rabbim banada nasip etsin :pink_heart: :heart_hands:

İnşallah aslında hiç bu belirtim yoktu yalan deil sadce kasigim ağrıyordu oda yani adet gibi olcaksin gibi hislerinde var değişmiyor adet günümde de denedim 3 tane test hemen çıktı sonrada acile gitim kan verdim gebeydim İnşallah sizede nasip eder isteyen herkeze​:heart::anatomical_heart::cherry_blossom:

Anlamamıştım menopoza girdim sandım eşimle aşırı derecede kavga ediyordum o kadar gözüm dönmüş ki, eşimin şefini(erkek) dövmeye niyetiö vardı adkrkdııe normalde çok düşkündüm eşime gebe kaldıktan sonra nefret etmeye başladım. Görümcemle aramızda çirkin bi muhabbet geçmişti seni de listeye aldım demiştim saçına yapışacaktım kendi evimde. Ben eşimi sevmiyorum artık demiştim kendime. :rofl::rofl::rofl: hala aynı fikirdeyim gıcık alıyorum hepsinden. Ha yeme içme konusunda da evet değişiklik oldu hem çok acıkıyordum hemde doymuyordum sürekli kusuyordum zehirlendiğimi düşünüyordum :rofl: kocamın terinin kokusu rahatsız etmezdi önceden gebe kalınca yanıma çeşit çeşit koku sıkıp geliyordu nolur sırtını dön nolur başka yere otur diyordum öpmeye yeltenince öpünce kusuyordum ahahjajdjs :rofl::rofl: hala nefret ediyorum kendisinden :slight_smile: kendisini sevdirmek için töbe çabası yok çünkü :face_with_peeking_eye: