Hamile olduğunuzu nasıl anladınız?

Merhaba hanımlar nasılsınız? Hamile olduğunuzu ilk nasıl ve ne zaman öğrendiniz?:smiling_face_with_three_hearts::sparkles:

Canim ilk cocugumda 2 gun vardi daha ama hic yasamadigim seyleri yasamaya basladim merak ettim yaptim ogrendim ikinci cocugumda da icime dogdu yaptim cikti ucuncu cocugum da adetim gecikti yaptim cikti :joy::joy:

Ayy maşallah ne güzel canım Allah sağlıklı,bahtı güzel evlatlar etsin. benimde içime doğdu yaptım silik çıktı şimdi bekliyorum 5 gün geçti yine test yaptım yine silik çıktı aslında biraz daha koyu olması gerekirdi adetime 4 gün var bakalım,kimyasal gebelik belkide​:smiling_face_with_three_hearts::rose:

Bende çok garip olmuştu ya biz eşimle düğün olmadan kaçmıştık 5 ay sonra düğünümüz oldu ben hazırlıklar başlarken hep uyuyordum bi gariplik vardı hiç düşünmüyodum hamilelikle falan ilgisi olduğunu sonra biraz lekelenme gördüm adet sandım ped falan hazırladım baktm devamı gelmedi dedim herhalde yeni yeni başlıyo falan ertesi gün düğünüm oldu oynadım​:joy: eğlendim akşamda hemencik uyudum çok yorgundum 2 gün sonra eve geldik köyde yapmıştık düğünü evde kaynanam sordu neden böylesin adet oldunmu dedim hayır gitti test aldı bende kafaya takmıyodum ya yoktur bence boşuna heves etmeyin dedim bi baktm 2 çizgi 1 hafta sonrada doktora gittim minnoşumu gördüm​:face_holding_back_tears: şimdi diyorum düğünümüzde karnımdaymışsın minik ajan diye

Yaa öylemi ne guzel maşallah. Allah korusun​:smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:.Adetine kaç gün kala öğrendin peki? Benim adetime 10 gün kaldı bundan önce ki,ay kimyasal gebelik geçirdim ondan dolayı meraktan test yaptım silik çıktı 5 gündü böyle davam ediyor bi koyulaşma yok yani. Böyle olması normalmi peki?

İlk gebelikte gözle görülür şekilde tuvalete gidiuordum ama öyle boule degil ikinci gebeligimde sadece oruçta adet oldum daha da olmadım emziriyorum sürekli emiyor dedim damarları tikanmistir yani gece ginduz emiyor e bianda deli yanim ortaya çıkti kan verdim on bin çıktı e muayenye gdince kese var kalp var yani hiçbir belirtim yok

Aaa maşallah inşallah banada nasip olur​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face:

Çok kafaya takma bence burdan uzak.senden bin kat uzak olsun yengem gitmedigi doktor yemediği ot kalmadı yedi yıl olmadı yedidwn sonra bir oğlan e o oglandaj bı dokuz yıl sonra bitane daha oğlan dedi iki tane yeter şükür istemedi başka şuan hamile ve ogluda sekiz aylık yani kafaya taktiginda olmuyordu üzülmekle kalıyor insan

Aynen ya. Nasıl yapayım ki,kafamdan çıkarayım hiç bilmiyorum ki

Belki benim var diye kolay söylüyorum empati kurmak gerekir ama vakti zamanı gelince o kendisi seni bulur sen istemesende inşallah Allah en yakın zamanda istediğini verir hayırlı sağlıklı bi şekilde

HhjhbgH. Hah

Bazen hamilelik olsa bile testte hep silik çıkar çok rast geldim. Normalde adet döngüme göre ayın 3 yada maksimum 5 olmalıydım adet ama olmadım ayın 10 nu bekledim test için dedm 1 ay tamamlansn kaynanam beklemedi ayn 7 si yaptık çıktı hemen yani hesapla aslında gecikmişti ama ben kendim 1 ay tamamen olsun diyordum. İnşAllah sizde de vardır​:heart_eyes: Rabbim sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin

Amin canim inşallah. Şimdi adetime 1/2 gün kaldı yarın test yapıcam sonucu paylaşırım inşallah. Bide sen ilk idrarlamı yaptın?

Bende de spiral takılı 5 gün Adetim gecikti bekliyorum olacağım diye ama hala olmadım Test yapacağım ben de

Benim cocugum olmuyordu tedavi oldum adet dönemim yaklaştı adet olmadım bir hafta geçmesini bekledim sonra sabah test yaptım çift çizgi cikti ama net değildi içime düşmüştü hamile olduğum doğum günüme üç günü kala ateşlenmeye başladım yazın ortasında öyle bir ateşlendim ki soğuktan oluyordum gece yarısı dayanamadım hastaneye gittik orda hamile olduğunu öğrendim en güzel doğum günü hediyem oldu benim bebegimm

merhaba kızlar. Adetime 2 gün kala akşam gebelik testi yaptım. Böyle çıktı bilemiyorum şimdi ilk dakikalarda silik çıktı bence göz yanılmasıydı. Test markası freely kaset test. Güvenirliği ne kadar bilmiyorum ama ilk dakikalarda bi silik belirdi. İnşallah gebelik olur ama hayırlısı :smiling_face_with_three_hearts:

Yani bendede öyle belirti var aslında bi anda sıcak oluyor bi anda soğuk oluyor. 2 güne kan testi yaptıracam bakalım ne çıkıyor

Bence daha erken biraz daha geçsin Allah gönlüne göre versin canım insallah en kısa zamanda kucağında tatlı ve sağlıklı bir Bebis olur

Yani dokto markasıyla yaptığımda silik belliydi ama bu frely kaset testle yaptığım negatif. dokto markasıyla 4 tane test yaptım hepsi silikdi adetime 10/9/7/5 gün kala bu aralar yaptım ve silik çıktı inşallah hayırlısı

Fotoğrafı aşağıya yerleşdirdim