Arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim kan testiyle fakat dünden beri kanamam oluyor ne olabilir sizce Bebek henüz çok küçük ulturasonda da çıkmadı biraz da endişelendim açıkçası
Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun Kanaman şiddetli mi akıntı şeklinde mi eğer az ise problem yok yerleşme kanaması olabilir rahim genişliyor ağrın varsa dinlenince geçmiyorsa ve kanaman şiddetli ise mutlaka beklemeden direk acile git canim
Merhaba @Asi hoşgeldiniz doktorunuz ultrason ile baktı mı?
Evet ultrason ile baktı ikinci günde kan testim çıktı gebe olduğumu söyledi 15 gün sonra bebeğe ulturasonda bakacağını ve folik asit yazdı ilaç olarak ama akşam eve geldim kanamam oldu adet olduğumu düşündüm sabah da biraz geldi ve durdu
Şiddetli değildi akıntı şeklinde ama durup durup birden geliyordu ve ilk gebeliğim çok alışık olmadığım şeyler
Evet baktı ultrasonda
Bugün durdu biraz devam etmiyor akşam başladı sabaha kadar
Belki de yerleşme kanamasıdır, inşallah kötü bir şey yoktur. Bence kanama artarsa doktorunuza söyleyin
Suanlik kanama olmuyor ama devam ederse gidicem teşekkürler
Yerleşme kanaması o zaman ama şiddetli olursa aksatma Dr iletişime geçin dikkat edin ve bol bol dinlenin
Rica ederim, çok geçmiş olsun
Bence doktorunuza soylemelisiniz belki progestan fitil veya dusuk onleyici igne verebilir.