Hamile olabilir miyim?

Selam kızlar aranızda yeniyim. Son adet tarihim 30 Ekim 28 gün bir adet oluyorum her zaman düzenli adetim fakat 28 Kasım’da adet olmam lazımdı olmadım 29 Kasım’da kan verdim negatif çıktı ve ben hala adet olmadım :smiling_face_with_tear: Hamile olma şansım varmı?

Kızlar :neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face:

Bende benzer bir durum yaşamıştım adet olmadım 1 ay kan vermiştim negatif çıktı daha sonra başka bı rahatziligim çıkmıştı biraz daha bekle tekrar yaptır canım test belki hamilede olabilirsin tabiki erken yaptırmış ta olabilirsin. Biraz zaman geçtikten sonra tekrarla testi

Ne kadar beklemem lazım? Peki

Çok erken bı 10 bekle canim

Perşembe günü adetim 1 hafta geçmiş olacak tekrar kan vereyim o zaman çok sağolun :cherry_blossom:

1 Beğeni

Erken gebelik testi al yap bence bende de böyle olmuştu o testte çıktı varsa orda direk çıkar :blue_heart:

Geç döllenme ya da stresten olmamış olabilirsiniz.

10 gün sonra netleşir şuan çok erken beklemeni tavsiye ederim

Aynı durumu maalesef ki bende yaşadım senin gibi hamile olduğumu düşündüm hatta kendimce gebelikle ilgili çok belirtim vardı gittim kan tahlili yaptım negatif çıktı maalesef ki adetimden 5 gün gecikme sonrasında adet oldum yani biraz da aslında bizden kaynaklanıyor çok fazla hani hamile kalmak istediğimiz için en azından kendim için söyleyeyim sürekli işte şey düşünüyorum acaba bu ay hamile olacak mıyım acaba adet olacak mıyım ya da bu Allah’ım ne olur bu ay adet olmayayım gibi düşündüğümüz için adetimiz de etkileniyor biraz da mevsimsel değişikliklerden dolayı da olabiliyor tabii ki şu an herkes bu problemi yaşıyor yani en azından benim çevremde gördüğüm birçok insanda bu aylarda çok fazla adet düzensizliği oldu

Hatta ben kan tahlili testi yaptım da negatif çıktığında yine inanamamıştım testin sorum olmuştum bir iki gün daha bekledim sonra sana gidip şey aldım gebelik testi aldım de erken gebelik testi maalesef ondan da negatif çıktı ben de hani beklemek istemedim çünkü geç döllenme bile olsa oluşan şey ortaya çıkıyormuş ve hani doktorumla da konuştum kan tahlilinin idrarda çıkmasa bile kan tahlilinde %80 %90 çıkıyormuş yani hemen soğan suyunu kaynatıp içtim zaten içtikten 1 saat falan sonra ben adet oldum canım