Hamile miyim?

kızlar anlamlarımadığım şekilde çizgi görüyorum var mı sizce

Bende gördüm ama kuruma çizgisi olabilir mi hemen çektiniz fotoğrafı yoksa beklediniz mi

Bekledim 10 dakika filan kameradan daha net ama çizgi benim gördüğüm

Testi tekrarlamak daha mantıklı geldi bana erken gebelik testi alıp bi tekrar edin sabah ilk idrarla yaparsanız sonuç daha net olacaktır. Sonrasında silik yada çift çizgi görürseniz kan vermeye gideblirsiniz bence​:smiling_face:

Öyle yapıcam teşekkür ederim

Var silik bariz net çıkmış

test bugünde böyle görünüyordu bozuk sanırım erken gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla bişey çıkmadı

Erken gebelik testinde çıkardı mutlaka bu test bozukmuş canım dedğin gibi

En mantıklı olan kan testi yaptır canim test bozuk çıkmış

Bozuk benmde öyle çıktı birsy yk dediler hala hasta olmdm

Sanirim hamilesin bende hamileyim bugun ögrendim​:smiling_face: 3+5

Gebelik cikmdi malesf gözünüz aydn olsn

Bana mı yazdınız anlamadım ama estağfurullah öncelikle neden gözüm aydın olsun gününüz geçmiş kan vermişsin negatif çıkmış bende size sadece bildiklerimi aktardım kanda çıkmamşsa yoktur dedim.anlıyorum umutlanmşsınız umarım en kısa sürede anne olursunuz ben yıllardır anne olmak için mücadele eden bi kadının bi kadının anne olmaması neden benim göz aydınlığım olsun soru sormuşsunuz bende bildiğim şekilde aktardım sadece.

Ben aslında Sudeelisaya yazdım konunun sahibi o ya bayan kendisine yazdim sandı galiba yok sizinle alakası yok

Çok hayırlı olsun sağlıkla Alın kucağınıza :heart:

Eger ovulasyon testi varsa daha net cıkar bide onunla deneyin

Valla bende hanım isimli kişiye yazdım kuzum biraz ortalık karıştı galiba :smiley: