Reglim 6 gün gecikti geçen ay enfeksiyonum vardı ilaç kullanıp tahlil vermiştim ve sonuçlar temiz çıkmıştı korunmuyoruz bebek istiyoruz bazı belirtiler de var ama dün erken gebelik testi yaptım softy diye bı markanındi ama negatif çıktı malesef.Enfeksiyonum da yok peki neden adetim gecikti gebelik için pozitif olma ihtimali var mı sizce ne yapmalıyım??
Farklı markalardan test yaptığımda negatif çıkmıştı, Roll marka gebelik testi aldığımda pozitif çıktı herkeste tam sonuç vermeyebilir ama denemeye değer. Gebelik testinden önce sakın çok su içmeyin testin sonucunu çok etkiliyor. O sebeple de pozitif çıkmamış olabilir. Ayrıca ilk zamanlar ultrasona girdiğinizde de gebe olduğunuz görünmeyebiliyor ben 8. Haftada öğrenebilmiştim.
Tamamen emin olmak isterseniz de acile gidip kan testi yaptırabilirsiniz oradan da ortaya çıkacaktır.
Teşekkür ederim ya inşallah vardır çok istiyorum
Umarım dileğiniz gerçekleşir ve harika bir aile inşa edersiniz, ancak unutmayın ki şimdi bir miniğiniz olmasa dahi ileride her zaman bu mümkün. Miniğiniz aranıza katılana kadar var olan 2 kişilik ailenizi güzelleştirmeye ve eşinizle birbirinize bu süreçte destek olmaya bakın, mutluluklar hep sizinle beraber olsun.
Ama test için daha çok erken sadece 6 gün gecikmiş. Testler en iyi sonucu 2 haftanın sonunda verir. İki hafta bekleyin eğer adetiniz gelmezse bir test daha yapın. Gebelik yeni olduğu zaman çift çizgi çok silik çıkıyor
Acile gidip kan verin
Ayy ne güzel dilekler bunlar benim için çok sağ olun kesinlikle çok haklısınız dilerim hepimiz için hayat her zaman en güzel sekilde ilerler çok teşekkürler
Ben iki hafta beklemedim 3 gün gecikmişti adetim öyle öğrendim hamile olduğumu yani erkenden de gözükebilir inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Eczaneye sor net gösteren var mı diye 99luk oranı olan vr onu verir ve çok erken gösteriyor sonucu onu deneyebilirsin