Bence hamilesiniz benimde. böyle çıkmıştı testi erken yaptığınız da böyle silik çıkıyor ben günüm geçmeden test yapmıştım
2 günüm var canım adetime freely erken gebelik testi yanlış olma ihtimali var mi
3 4 gun beklee
Var gibi sanki
Freely erken gebelik testiyle yaptım canım yanlış olma ihtimali var mı
Bende ondan yaptim sonra 3 gun bekledim adet olmadim kan verdim vardi
Kan tahlilliniz kaç çıktı canım
Ben adetime 3 gün varken yapmıştım aynı marka testi iki testte pozitif çıkmasına rağmen doktor negatif demişti hatta sizinkinden daha belirgindi
Doktor reglin geçmeden kesinlikle test yapma dedi yanlış çıkma ihtimali çok yüksekmiş ama bunları yaptıktan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde hamilesinizdir doktora gidin bence 🩷Anladım canım inşallah ben hamileyimdir Rabbimin izniyle yarın kan vereyim diyorum adetime iki gün var yarın haftasonu ya acilden belli olur mu bakarlar mı canım
Ben 3 günde 9 tane test yapmıştım hepsi böyleydi aynı seninki gibi doktora gittim negatif dedi adetime 7 gün vardı son 3 gün kala yine yaptım silik çıktı kan testi yaptırdım beta hcg yükselmiyordu bir türlü adetimin olduğu gün tekrar kan testi yaptırdım 400 beta hcg çıktı ondan sonra rahatladık o testlerin yanılma payı yüzde 1 hayırlı olsun hamilesin
İnşallah canım benim Allah razı olsun yarın kan testi versem erken mi olur adetime 2 gün var yarın bide hafta sonu acilden belli olur mu
Adet gününü bekle beta hcg yükselmediği için silik çıkıyor çizgi adet günü bile istenen seviyeye gelmiyor çünkü 2 gün daha sabret bence
Üstteki test canım adetten kac gün önceydi
Bakarlar bende acilde kan vermiştim antibiyotik kullanacağım ama gebelik şüphem var tahlil yapar mısınız demiştim yapmışlardı
Tamam canım teşekkür ederim
Bence degilsiniz. Cok silik çıkmış. Regliniz geciktikten bir hafta sonra tekrarlayın. Onda da süpheye düserseniz kan testi verin kesin sonuç o olacaktır.
Testi beklettigimizde de renk belirginlesiyor. Dedigim gibi en temiz sonucu regl gecikmesinden sonra kan testi vererek ögrenebilirsiniz. Rabbim gönlünüze göre versin insallah. Kimsenin kucagını bos bırakmasın