Ay valla emin olamadım
Sağlıkla gelsin inşallah cnm evt ben gördüm silik erken daha bnde 7 gün kala öğrendim şuan 27 deyiz
Erken gebelik testi alsan daha net bi sonuç alırsın canım bu testler adet geçikmesinden sonra net sonuç veriyo ben günümde erken gebelik testi yaptığımda o bile silik cıkmıştı yani
Biraz daha yakın çeke bilme imkanın var mi
Bence negatif adetinize de daha varmış eğer gecikirse tekrar test yapabilirsiniz
Bu kadar silik olanlar genelde kimyasal gebelik oluyor benim daha belirgin bi silik çizgim vardı ama gebelik yaşamadım bebek gelişebileceği ortam sağlayamayınca tutunmuyor gebelik başlamadan sonlanıyor. Tabi belki de erken olduğu içindir siz yine de adet gününüzü bekleyin dilerseniz de kan verebilirsiniz bence
Peki kimyasal gebelik nasil oluyor ne demek yani
Hamilelik testlerinin ölçüm hassasiyet aralığı 25/50 arası olur, adete 17 gün varsa henüz o değer yakalanmış olmayabilir. Erken gebelik testleri belki daha hassas bir araliğa sahip olabilir, onları deneyebilirsiniz ama gecikme olduğu ilk gün bile yapsanız satandart test bozuk değilse pozitif verir. Tabi ki en garanti yöntem kan testi yaptırmanız. Bhcg için en belirleyici numune kandır. (Bir tıbbi laborant tarafından yazılmıştır )
Evet var hayırlı olsun benimkide böyleydi şuan 14 haftalığım
Aşko bunun uzunu var onları al onlar daha iyi çabuk çıkıyor bunlar bnde denedim hamile olduğm halde çıkmadı
Adetine koskoca 17 gün var ve test mi yaptın kendinizi kandırmanın anlamı yok hanımlar, gününü bekle en azından adetinden 4-5 gün geçsin.
Ya aslında çizgi var gibi ama mantıklı düşününce 17 gün varken senin daha yumurtlama zamanın da olman lazım. 30 günde bir bile adet olsan adetin biteli 13 gün olmuş demektir bu da yumurtlama gününe denk gelir. Yani mantıken hamile olmaman lazım.
Bende bekleyemedim
Testi niye bu kadar erken yaptigimi aciklayayim arkadaslar: 10 gundur su meshur salgina yakalandim ve iyilesemedim. Yorgunluk halsizlik surkeli oksuruk cabasi. Ve ilac kullaniyorum. Ustune calisiyorum da. Ilk gebeligimde de surekli uyku hali halsizlik ve bas agrisi olmustu ilk ay. Bundan dolayi bu halsizlik ve uyku halim hamilelikten dolayi olabilir mi eger oyleyse bebege zarar verecek bir ilac kullanmayayim diye oldu aslinda. Ama soylediklerinizden cok erken davrandigimi anladim
Bence ilac kullanma gi bu teste çıktıysa kanda çıkar bi kaç gün sonra
Bu sekilde hamileydin degilmi
Evet 14+4üm şuanda bu neki 1 hafta sonrada kan verdim
Ben de kan vermek icin bir hafta bekleyeyim diyorum bakalim sabredebilir miyim