Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 35 yasinda 10 aylık evliyim. Evlendiğimden beri cinsel ilişkide korunmadim ama bebek için de uğraşmadım açıkçası. Olursa olur olmazsa olmaz kafasindaydim.Yani ne yumurtlama günü hesapladim, ne de hamile kalmaya çalıştım sadece akışına bırakmıştım. Eşimde ben de çalışıyoruz önceliğimiz bebek değildi başka sorunlar vardı. Ama baktım ki korunmamama rağmen birşey de olmuyor… Açıkçası artık bebek sahibi olmaya karar verdim.Sizce hemen doktor randevusu mu almaliyim(yasimdan ötürü) ya da biraz kendimiz mi denemeliyiz? Bu konu hakkında ne yapacağımı bilemiyorum. Danışmak istedim
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Ovulasyon günlerinde birlikteliğiniz belki denk gelmemiş olabilir.Uygulamada bu günler belli takipli gidersiniz. Şayet buna dikkat etmenize rağmen 6 ayı geçerse doktor kontrolu gerekiyor olarak biliyorum.
Bence doktora gidin zaten 10 aydır korunmuyormuşsunuz doktor yumurtlama takvimi falan oluşturur en azından bilinçli devam edersiniz daha hızlı sonuç alırsınız diye düşünüyorum inşallah en doğru zamanda sağlıkla güzel haberlerler alırsınız ![]()
Canım yaş var ve 10 aydır korunmuyorsun önce güzel bı muaneni ol ne var ne yok ne durumdasin sonra planlı ilerle folikasit başlarsın yumurtlama gününü takip edersin inşallah güzel haber veririsin
Balım bende 5 ayrılık evliydim hiç bir şekilde korunmadim ama hamile kalmadım sonra ovlaasiyon günlerime ve yumurtlama heslamasi yaptım 6 ayda hamile kaldım yani bunların etkeni çok var bakar desekte korunmasak hemen oluyor uyle deyil işte belirli şeylere dikat etmek gerekir sende dikat et doktora gürün bence
Adetiniz biter bitmez ilişki olmalı. Sonra iki gün ara verip tekrar ilişki olmalı. Yani iki gün boş bir gün dplu
Merhabalar, evliliğiniz hayırlı olsun
Sakın o kafalarda olmayın. Bizde hiç korunmadik hiç olsun diye de ugrasmamistik bir sene sonra baktık hakikaten olmuyor. İlaç tedavisi vs insan yıpranıyor. Eşinizi bal ile beslemenizi ve adet takibi uygulaması öneririm. Yumurtlama gününe denk getirirsiniz en azından ilişkinizi. Sağlıklı döllenme icin de dinlenmiş sprem en sağlıklısı
Doktora gitmenizde şöyle fayda olabilir. Sizin amh seviyeniz düşükse belki ilaç takviyesi ve folik verebilir. Eğer doktora gitmezseniz de sağlıklı beslenerek siz kendinizi garantiye almış olursunuz. Badem ceviz pekmez fındık. Pekmez size faydalı gelecektir. Gebeliğin ilerleyen zamanlarında kan degeleri coook fazla düşüyor çünkü. ![]()
Evliliğiniz hayırlı olsun ben doktora gitmenizi tavsiye ederim özellikle tiroid hormonlari etkiliyor gebeliği eğer bir sorun yok ise folik asit kullanın doktor veriyor zaten vücudunuzu gebeliğe hazırlıyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor birde sağlıklı gebelik oluyor bazen de hiç beklemediğiniz.anda oluyor zaten kafanıza takmadığıniz sürece saglikla ilgili bir sorun yok ise olur allahin izni ile
Adetinin 1. Gününden say 11.14.16. günleri ilişki dene ben de düşük yaptım ondan sonra doktora gittim bu günleri ilişki dene dedi denedim inşallah güzel sonuç alırım Allah isteyen herkese nasip etsin