Hamile kalmak istiyorum 🥹

Kizlar ben ayin 7si doktora gitdim alt bakis usm kontrol edildi hic bir sorun yokdu 3u adet olmusdum 7si doktor dedi 13mm falikulun var ne zaman ovilasiya olur bilmiyorum 9 10 11 12 13 yapdim ovilasiya gunune denk gelmismidir acaba ne zaman olur ovilasiya bilmiyorum çok istiyorum çocuk :palms_up_together: ne zamana gibi yapmaliyim denk gelmek için fikir verirmisiniz

2 günde bir şeklinde sprem kalitesi için

27 sentyabra qədər. 2 gündən bir cinsi münasibət də olmaq məsləhətdir. Daha çox səhər saatlarında

9 10 11 12 13 ard arda oldum indi 14u olmadim deyirem o 2gun arada ovilasiya olar 1 gun ara versemde olar

1 gun ara versem olmaz risk etmireme 2 gun deyirem hemin gun olar birden

Canım selam :cherry_blossom: bazı kişiler geç bazıları erken yumurtlayabiliyor. İlk ay ovülasyon testi ile denedim olmadı ikinci ay en garanti olan gün aşırı (yani 1 gün olucak 1 gün olmayacak) şekilde ilişkiye girdik ve o ay hamile kaldım :smiling_face_with_three_hearts: Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın :folded_hands:t2: Bence sizde gün aşırı ilişkiyi deneyin.

inwAllah canim banada kismet olur​:palms_up_together: 1 gun ara vermekle ederim

İlişkiden hemen sonra ayağa da kalkmayın bi 5-10 dk yatın hatta ayaklarınızı duvara yaslayıp öyle yatın bekleyin hayırlısı olsun hakkınızda :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

Ovulasyon testi kullanırsan çok daha kesin bulursun gününü. Ben ilk kullanımda günü buldum ve hamile kaldım.

ben bulamadım o testden baska ulkedeyim oldugum çevrede yok 5-6 eczaneye sordum yok dediler bence simdiye kadar oldurdu 7si 13m ise simdi 15i kac mm acaba bilmiyorum :confused:

Sperm 2 gün ərzində qalır. Hər gün hər gün sperm gücünü zəiflədir. Məsləhətdir 2 gün ara