Hamile kalmak istiyorum

Femara ilacı kullanip hamile kalan varmi

Hamile kalmak için önce kaç yıllık evlisin ve öncelik doktorda bı sıkıntı yoksa yumurtlama gününü netten hesapla özellikle sabahları ilişkiye gir bide kafana takma Allah’ın izni ile bebeğin olur

Ben femara ile hamile kalmıştım fakat bebek gelişmemişti daha sonra ilaçsız hamile kaldım

1 sene olucak 15 gun sonra

Doktor bana kullan gel yumurtalıkların bakalim dedi buyuduyse çatlatma iğnesi yaparız dedi

Evet öyle oluyor yumurtalıklar ideal boyuta geldiyse çatlatma iğnesi ile catlatip ilişki günü ve saati veriyor o günlerde o saatlerde ilişki olması gerekiyor

Bı tanıdığım dedi ben o ilacı kullandım çatlat ignesi için doktora gittim dedi hamile kalmıştım dedi ve iğneye gerek kalmadı dedi inslhh benimkide öyle olur gerek kalmaz ve doktor bana dedi hayıt tohumu ve soğan suyu iç dedi

Bunlar biraz nasip işi canım bende çok tedaviler gördüm ama olmadı tutunamadı biri düştü biri gelişmedi bu üçüncü sürpriz oldu kendiliğinden Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman veriyor cidden inşallah Rabbim gönlüne göre verir isteyen herkese nasip etsin hiç bir annenin kucağı boş kalmasın zor ve yorucu süreçler :heart:

Amin amin Allah tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin :palms_up_together:

1 Beğeni

Yumurtlama gününu nasıl hesaplicaz netten acaba ben adetin başından başlayip 12 14 16 gün diye biliyorum

Adetin düzenli.geliyor mu

Bunun için uygulalamr var ordan takip ede bilirsin artı gebelik şansı yüksek olan dunemlerde guzukuyor nasipse ve sorun yoksa gebe kalabilirsin dert etme hepimiz bu yoldan geçtik Allah nasip edince oluyor

Evet iki gün felan geçiyor bazen

İndirip ordan takip ederim o zaman

Ordan et canım baya yararı olur sana ben 5 aylık evliydim artık korkmaya başladım hiç korunmadan nasıl gebe olmuyor o uygulamari takip etim düzenli olunca elhamdülillah oluyor şuan 2 aylık gebeyim

Hangi uygulama sizin kullandığınız acaba

Kız ayıptır söylemesi ilişkiye girince hemen kalkma yarım saat bacaklarını dik tut

Bide sabah vakti en etkili hamile kalma zamanı

Ayn ilişkiye girdikten sonra kalcamin altına yastık koyuyorum bekliyrm

E öyle iyiymiş ben ilk evlendim ilk ayda deneme yapmak güzel geliyordu ayagami.yikari kaldırdım sade yastık olmaz yönünü değiştir ayağın yatak başlığının üstüne değsin eşim dalga geçiyordu ama tuttu oldu kese oldu ama düştü e iki ay oldu olmadı gene hamile kaldım