Hamile kalmak isteyenlere öneri

Merhaba hanımlar, hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza öneride bulunmak ister misiniz? Belki azıcık da olsa faydamız olur :rose::heart:

2 Beğeni

En guzel oneri kafalarina takmasinlar bos versinler ve adetin 5 gununden 15 gunune kadar 1 gunden bir iliskide olsunlar ve ayaklarini birazcik yukari kaldirsinlar bu kadar basit

5 Beğeni

Evet kafa sakinliği çok önemli stres yola taş koyuyor. İnşallah tez zamanda güzel haberler ile gelirler :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts::rose:

4 Beğeni

Ben doktora gittim folik asit kullanımı gerekiyomuş kolay kalabilmek için ve adetin ilk gününden saymaya başlayıp 10. Günden sonra gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyomuş ilişkiye girdikten sonra hemen kalkmak ayaklarını havaya kaldırmak ve poponun altına bi yastık koymak spermlerin işini kolaylaştırıyomuş ben bunu yaptığım zaman hamile kaldım gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin

3 Beğeni

Evet ben de folik asit kullanmıştım :blush: semiz otu da folik asitten zenginmiş

4 Beğeni

Folik asit ziyansiz kim istiyosa kullansin hamile olmadan once ama ben hamile oldugumu oyrendikde 3 ayima kadar kullandim kafaya takmama tam lazim cunki insan kafaya takiyosa olmuyo

2 Beğeni

Hamile kalmak istəyən Herkesi Rabbim tezlikle sevindirsin inşəallah Hamile kalmamisdan 3 ay önce Folik asit kulanmaya başlasınlar stres burakmak lazım hic bi şeyi kafaya takmamak Adeti bitdikdən sonra Gün aşırı olarak İlişkiye girsinler ve İsilkiden Həmən sonra ayağa kalkmasinlar Bide Ço zaman Sabaha yakın İlişkide olsunlar o zaman felikul Daha yetişkin oluyor Bide Ayakları hep.yukarida olması gerekir Poposunun altına Yastık koymak hamile kalmayı daha çok Etkiliyor Ben hamile kalmamisdan 3 ay önce Folik asit kulandim hamile kaladan sonrada 3 ayım tamam olana kadar devam.etdim Yani O hamiləliyə hazırlık amacı ile çok güzel bi şey kulanin ve inşallah bütüm.herkes sevinir Aramıza yeni Hamisler gelir :smiling_face_with_three_hearts:Rabbim İstəyən herkese nasib etsin

3 Beğeni

Soğan suyu kür vs yapanlar varmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı

1 Beğeni

Ben Ceviz suyu Duydum Falikul Yetişməsinə yardımçı oluyormus Falikul sorunu olanlar Oyle hamile kalmış

2 Beğeni

Taze Ceviz Daha iyi oluyor simdi artık taze Ceviz çıkmış Onu həm suyunu icsinler həmde Kendisini yesinler iyi gelir

2 Beğeni

Benim bildiğim soğan suyu adeti keser diye biliyorum

1 Beğeni

Ben bu işlerden hiç anlamam :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Bende doktordan duyduklarımı söyledim ihtiyacı olan var ise​:two_hearts:

2 Beğeni

Banada doktor onerdi soğan suyu iç diye ben hamile kalmak için gitmiştim onu iç dedi

Valah canım eyerki sağlık sorun yoksa her iki tarafta eşiniz düzenli evde kalıyorsa o ay içinde hamile kalma şansı yüksek artı ovulasiyon günlerini baz alınırsa bu şans hayli yükselir bir gebelik için bunlar yeterli

1 Beğeni