Hamile kalmak isteyenler sizde yapin bana dua edin nolur

Ben civan perçemi aslan pençesi hayıt tohumu üçünü birer tutam 1 kupa bardak sicak suyu cezveye koyup uzerine atiyorum 30 ila 45 saniye kaynatip 5 dk demlendiriyorum sonra süzüp içiyorum adetin 3.Gunu başlanacak sabah aç karnına daha once bunu uygulayip 2 ay icerisinde hamile kalan gördüm arı sütü bal polen de aç karnina 1 kasik icilecek tekrar adet oldugun gune kadar kullanacaksin birakacaksin adet olursan gebelik olmazsa bu defa adetin 4.Gunu tekrar başlayacaksin bide böyle deniyorum insallah olur dua edin bana

2 Beğeni

Rabbim tez zamanda isteyen herkese Sağlıklı gebelik hayırlı evlat nasip etsin inşallah​:folded_hands:

1 Beğeni

Amin insallah sagolasin canim Ben bunu kullaniyorum simdi bunu bana söyleyen kisi 2 ay icerisinde gebe kalmis bunu söyleyen de yaşlı bi ebe kadınmış bunu icip de 2 kere cocuk dogurdu bunu bana diyen kişi bende iciyorum simdi bu ay başladim insallah benim de bebegim olur isteyen herkese versin insallah

1 Beğeni

Eczaneden PIKASSOS İnositol iceren takviye alabilirsin ayrica solgar Q-10 Qenzim yumurta hucrelerini gelistiriyor benim arkadasim 2.ay da hamile kaldigini ogrendi hatta trendyolda solgar in o vitamininin yorumlari da var

1 Beğeni

Allah gönlüne göre versin inşallah herşey nasip tez zamanda kalırsınız inşallah

1 Beğeni

Tam ismini diyebilir misin bana öğrenip de versen bende alsam ne diyim de alayım sana zahmet canım

Amin insallah sağolun

Sizde sagolun

Benim bi yakınım 9 yıldır istiyo

Ben her sabah aç karnina civan perçemi aslan pençesi hayıt tohumu üçünü de birer tutam kaynatiyorum 35 40 dk sonra da demleniyo 5 dk iciyorum süzüp de adetin 3.Günü başladim adet gun tarihe kadar icecem birakacam eger adet olursam ikinci aya devam edecem bu defa adetin 4.Günü başlayacam ama arı sütü bal polen de içmek gerek hergun aç karnina bana diyen bayan 2 ayda gebe kaldi bunu deniyorum bende napayim insallah olur

1 Beğeni

İnşallah olur ne zamandan beri olmayu bide Allah nasip eder inşallah istiyen herkse

2 Beğeni

ama kesinlikle eczaneden alın

1 Beğeni

2 seneyi gecti olmadi doktora gittim eşimin sigorta gunu 900 gun tamamlayinca doktor aşılama yapacam dedi tutmazsa tup bebek dedi 3 ay kaldi bekliyoruz devlet destekli rapor cikacak insallah yine de dogal normal yollarla yine deniyorum bi umut napam

Teşekkür ederim canım benim alacam bi sorayim fiyatini da

1 Beğeni

ALLAH seni ve butun cocuk hasretinde olanlari sevindirsin ALLAH hic bir ANNENİN kucaqni boş kpymasin

3 Beğeni

Amin insallah sağolun Allah razı olsun canım

Eskilerimiz sarımsak kuru yaparmış bende polikistik over vardı bebeğim oldu ve 16 yıl arkadasimin olmadı onunda oldu sarımsağı araştırın derim