Hamile kalmak için

Merhaba kızlar yeni üyeyim. 2 buçuk yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz. Daha önce bir kürtaj, düşük,kimyasal gebelik ve dış gebelik geçirdim. Çok zor dönemlerdi :frowning: şimdi tekrar istiyoruz yaklaşık 2 aydır ama bi gelişme yok. Bende prolaktin hormonu yüksekliği ve kan pıhtılaşması var. Doktorum iti memnumum ama ekstra bir şey yapmam gerekiyor diye düşünüyorum, bu vitamin olur ya da çeşitli beslenme vb. Ovülasyon testi hakkında pek bilgim yok. Eczaneden alınan bu testin içinde bir tane mi oluyor ya da birkaç tane mi ? Uygulanması hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum .

Çoklu ovülasyon testleri oluyor trendyol da öyle alabilirsiniz yani bence daha mantıklı çünkü eczaneler de tekli satılıyor . Ben kullanımını da netten izlemiştim sonucu nasıl oluyor gibisinden sizde öyle yapabilirsiniz doktorlar güzel anlatıyor

1 Beğeni

Pıhtılaşma durumu için ne kullanıyorsunuz pıhtılaşma düşüğe sebep oluyor çünkü

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Kullandığınız bir marka var mı önerebileceğin ?

Bir şey kullanmıyorum. Doktorum hamile kalınca kan sulandırıcı iğne ,coraspin kullanacaksın dedi sadece

Pıhtılaşma gebe kalmayıda zorlaştırdığını bi hemşire arkadaşımdan duymuştum. O durumu bnce tekrar bi danışın derim. Ovulasyon testlerinide kendi yaptıklarım aynı Gebelik testi yapılışı gibiydi, umarım pozitif sonuçlar alıp sağlıklı Bi Gebelik nasip olur.

1 Beğeni

Daha önce sordum,yani öncesinde bir şey yapmam gerekiyor mu diye hayır demişti doktorum. Dış gebelikten sonra 6-7 ay korunduk ondan sonra nedense olmuyor ya da ben abartıyorum bilmiyorum.

Benim bir buçuk yıl oldu kürtaj olalı hiç korunmadik ona rağmen olmamıştı daha bu ay hamile olduğumu öğrendim yeni aslında bir sürü sebep olabiliyor farkına varmadan biz oluncada stres düşünce yaşam tarzı bile etkiliyor bence hem kadını hem erkeği

Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini :folded_hands: çok haklısın her şey etkiliyor, her şeye dikkat etmek gerekiyor ama çok da yorucu oluyor

1 Beğeni

Başka bi doktora danışın derim. Yakından tanıdığım bi Bayanda kan sulandırma tedavisi görmeye başladıktan sonda gebe kaldı 6 yıl sonra.

Hamile kalmadan önce mi tedavi gördü kan pıhtılaşması için? Ben de düşünüyorum başka bir doktora gitmeyi de iyi bir doktor olsun istiyorum araştırıyorum

evet canım 6 yıl gebe kalamıyordu kan sulandırıcı vermişti doktor sonrasında hamile kaldı, tabi sağlıklıda besleniyordu Kilo felanda vermişti öyle şuan 2 tane cocuğu var.

Allah sağlıklı ömürler versin :folded_hands: başka bir doktora görünmekte fayda var tabi ,en kısa zamanda iyi bi doktor bulursam gidicem inşallah. Kafaya takmamak lazım akışına bırakmak lazım ama her ay aynı hayal kırıklığını yaşamak etkiliyor insanı ve pıhtılaşma ve prolaktin olunca da sanki eksik bir şey yapıyormuşum gibi hissediyorum

İnnovita ismi canım

Teşekkür ederim alıcam mutlaka

Bende aynı durumları yaşadım dış gebeöik duşuk kimyasal ve kurtaj kötü günlerdi şimdi kızım 3 aylık oldu dizimde sallarken yazıyorum​:hugs: Rabbim tez zamanda seninde anne olmanı nasip etsin öncelikle​:palms_up_together: canım her şeyden önce kafanı sakin tutacaksın emin ol sakin olduğunda oluyor stresten uzak durman lazım bunun için bi psikologdan yardım alabilirsin. Daha yeni evli sayılırsın bn 4 yıldir evliyim yeni oldu çok şükür bugunede şimdi yapman gereken şey stresten uzak durman lazım çok tedavi gördüm tedaviye başladığımda eşim suriyeye göreve gitti 9 ay gelmedi bu serüvende Mardin’de bir koca karıya gittim evet yaşlı ama işin ilmini biliyorlar yumurta kanallarımın tıkalı olduğunu rahmimin ters olduğunu ve 2 rahmimim olduğunu söyledi sonra bazı şeyleri karıştırdı buhar yapıp kaynayıp üstüne oturttu ayaklarında yukarı asarak kanalları açtı rahmimi düzelti doktorlar bırakmadım eğer yakın isen mardinde sultan şehmüş turbesine gidip orada özel bir incir var onu al

Güzel dileğin için teşekkür ederim öncelikle :folded_hands: maşallah Allah evladını sana,seni evladına bağışlasın :folded_hands: evet sakin kalmam lazım biliyorum. Regl günüm yaklaşınca kendime bakıyorum hemen bi belirti var mı falan diye ve birkaç gün gecikince hemen eczaneye koşuyorum test yapmak için. Akışına bırakmak istiyorum da bakalım nasıl olacak

1 Beğeni

Gitme oluruna bırak Rabbim nasip etmesi ile oluyor her şey bugune Şükürler olsun de sadece

Öyle yapıcam artık yapmam lazım :blush: beslenmeme dikkat edip takviyelerimi alıp akışına bırakıcam normal hayatta kalmak gerekiyor

Glutensiz beslen oda gebeliği kolaylaştırıyor