Hamile kalma süreci

Herkese merhaba 2 senelik evliyim ve artık bir bebek düşünüyoruz yumurtlama dönemim yaklaşıyor ve gelecek adet dönemimi bekleyip test yapacağım ama eşimle sanki bebeğimiz varmış gibi konuşmalar oluyor sonra diyoruzki daha bebek yokkiii bu süreç herkes için heyecan sabır bekleyiş endişeli miydi? Allah isteyen herkese sağlıklı bebiş versinn

3 Beğeni

Aramıza hoş geldin Damla​:orange_heart:

Bizde bebeğimizi planladıktan sonra hep midem falan bulanıyor ya hamilemiyim acaba diyordum eşime.

Eşim daha 3 gün oldu yapalı diyordu​:sweat_smile::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Her gün midem bulanıyor diye diye artık eşim diyordu sen hamilesin ya valla :sweat_smile:

İlaç falan kullanmak istediğimde önce eczanede soruyodu hamile kullana bilirmi diye,sanki hamileymişim gibi tedbirler görüyorduk.

Her gün test yapıyordum ve adetime 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim.

En heyecanlı anlar ve planlı olduğu için hamileymiş gibi hiss ediyor insan,öğrenmeden önce,bence sizde mutluluktan öyle hiss ediyorsunuz ve sizde inşallah en yakın zamanda hamile olduğunuzu öğrenirsiniz :smiling_face:

3 Beğeni

Hoşbuldumm :blush: Bende test alıp denemek istiyorum ama 7 ile 10 gün sonra çıkıyormuş öyle okudum. Bazen sırt ağrısı bazen karnıma iğne batıp çıkıyormuş gibi oluyor ve heyecandan yatarken bir şey olmasın diye yavaş hareket ediyorum bu heyecanları yaşamak çok keyifli birde hamile olduğumu öğrendiğimde nasıl olur düşünemiyorum. Herkesin gönlüne göre olsun sağlıklı kucağınıza almak nasıp olsun tüm hamişlerinn :slight_smile:

Kaç gün var adetine

1 Beğeni

21 ocakta regli olmuştum benim adet döngüm 31 32 arası oluyor uygulama indirdim yumurtlama günüm 7 8 şubat gözüküyor

1 Beğeni

Hoş geldin Allah gönlünüze göre verir inşallah Sürekli test yapmanı tavsiye etmem negatif biraz üzücü olabiliyor belirtiler de psikolojik olabiliyor istediğiniz için

1 Beğeni

Hoş geldiniz evet ovulasyonu takip edin ve akışına bırakın bazen böyle düşünmekte psikolojik olarak hamile olmasan bile gecikmelere yol açabiliyor :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hoşbuldum :blush: evet test için çok erken daha hiç denemedim zaten 2 3 hafta geçsin diye bekliyorum adet dönemimede yaklaşmış olurum

1 Beğeni

Bizde öyle düşünmeye çalışıyoruz hatta ilk denediğimiz ay olmayabilir diye alıştırmaya çalışıyoruz kendimizi sonra konuşurken her konuda bebek hayelleri kuruyoruz istemsizce :blush:

1 Beğeni

Yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :partying_face:

1 Beğeni

Bizde amaan hemen olacak değil ya diyip umursamadık oldu :rofl:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Gerçekten de genelde tam vazgecince yada pek umursamayinca oluyor diğer türlü stres oluyo oda olmasını etkiliyor

4 Beğeni

Yaaa ilk aydan mı ne kadardır evliydiniz :blush:

1 Beğeni

:rofl: daha 1 sene 2 aylık fln evliyiz oglum 3 aylık olcak bu ayın 9u

1 Beğeni

Evet o yüzden akışına bırakılmalı beklenti içine girince insan düşünmeden yapamıyor sonra psikolojik adet gecıkmesı stres falan sıkıntı oluuor bende yasadım ilk ay gecikti falan hamileyim dedim kurdum kurdum sonuc negatifti

2 Beğeni

Umursamamayı başaranları tebrik etmek lazım ya biz 28 yaşındayız 2 senelikte evliyiz istiyoruz artık isteyerek yapmakta evet strese sokuyor keşke aaa nasıl oldu ya nasol hamileyim felan olsaydım :joy:

1 Beğeni

2 sene için düşünmek çok normal ama biz bile evlenmeden yapmayalım vakit gecirelim diyoduk ama aynj evi paylasınca acaba bebeğimiz nasıl olur diye hayal kuruyo insan :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Allah bağışlasın darısı isteyen herkese nasip etsin o minik mide bulantısıni bile hissetmek istiyorum :grin:

1 Beğeni

Şimdi öyle dersin hamile kal tekrar konuşalım bu konuyu :rofl: Ayrıca hiç minim değil 4 ay çektim ben

Tabii herkeste olcak diye bişey yok ,:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni