Hamile kalamıyorum 😔

Merhaba kızlar eşimle 7 aydır korunmasız deniyoruz hamile kalamıyorum doktora gittim bi sorunumda yok. Doğal yollar ya da manevi yollar deneyip hamile kalan arkadaşlar varmı bana bu konuda lütfen yardımcı olun anne olmayı çok istiyorum. :pensive:

5 Beğeni

Bebeğim çok düşününce kafaya takınca olmuyor ben kafaya takardim olmadı bı sorun olmadığı halde unutup başka şeylere yoneldem 1-1.5 ayda hamile oldugumu öğrendim :cherry_blossom: umarım Allah sana sağlıklı bir gebelik nasip eder

5 Beğeni

Ablam 3 sene denedi. Sizin gibi ikisinde de bir engel yoktu. Aylarca yumurtlama dönemi tuttu günleri ayarladı. Batıl gelebilir bilmiyorum ama arkadasi beline çömlek cekti. Oyle dalgasina moral olsun diye çünkü cok stres yapiyorlardi karı koca . Ne olduysa artık o çömlek mi iyi geldi o gün stres mi attı bilmiyoruz bir baktık gebelik haberi geldi. Cok şükür bir engeliniz yok . Stres yapmayın. Ben de kendi adima size dua edeceğim. Rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallah :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

7 ay uzun bir süre değil inanın. Polip ameliyatı oldum, sonra 1 yıl denedik. Aşılama yapıldım tutmadı. Tamam artık düşünmeyeceğim, Allah en güzel vakitte verecek inanıyorum dediğim ay hamile kaldım. Önce bedeninizin ve psikolojinizin hazır hissetmesi lazım sanırım. Eşinizle birlikte sağlıklı beslenme programı yapın, bol bol yürüyün, eksik vitamininiz varsa tamamlayın, para biriktirin bebeğinize niyet ederek, ama hep keyifle ve stres yapmadan. Allah en hazır olduğunuz zaman nasip ediyor hiç endişelenmeyin :innocent::cherry_blossom:

5 Beğeni

endişelenmeyin lütfen doktorlar 1 sene korunmasız ilişki öneriyor olmazsa tedavi başlatıyor hoş bnde öle yaptım pcosa rağmen denedik ya tutarsa sonra prolaktinim yüksek cıktı hipofiz bezinde adenom cıkti tedavi gördüm adenom küçüldü yinede olmadı doktorum 1 sonraki adetimde tüp Bebeğe gitmemi söyledi bnde ilaç kullanmaktan bıktım adetimin 2. günü hayıt tohumu kürüne başladım 15 gün devam ettim o ay cok şükür Allah’a hamile kaldım rabbimin mucizesiyle

2 Beğeni

Hamile kalmanızda sorun yoksa stres yapıyorsunuz demektir ben de aylar sonra hamile kaldım çok stres yapıyordum bir süre sonra kafama takmayı bıraktım hiç ummadık zamanda hamile olduğumu öğrendim sizde umudunuzu kesmeden stres yapmadan kafanıza hiç takmadan deneyin çocuk yapmak için denemeyin yani inşallah Allah size de hayırlı evlatlar nasip eder​:blush:

3 Beğeni

Canım ovulasyon testi ile yumurtlama günlerini takip et şansın artsın

2 Beğeni

Merhaba bizde önce korunmayi biraktik sonra doktor kontrolünde devam ettim 3 - 4 ay. Hormon ilaci kullandim hatta o zaman tek yumurtam biraz büyümüştü, tutmadi. Herkes kafana takmadığın zaman oluyor dediğinde inandirici gelmiyordu ama gercekten amaaann tutmaz diyip takvim bile tutmadığım, nasil olsa bir daha ki ay hsg çekilecek diye onemsemedigim dönemin ertesi ayı hamile kaldım. Hsg icin gidecekken, keseyi gördüm. Sanirim odak değişince hormonal denge de değişiyor.

4 Beğeni

Kesinlikle stresten benimde 7 ay boyunca olmadı stres yaptığım için. Kafamı rahatlattığımda hamile kalmıştım. Şimdide doğumum gecikti 40 haftalık oldum stresten doğumum başlamıyo. Yani stresten ve kafaya takmaktan kurtulman lazım canım. İnşallah tez vakitte hayırlısıyla olur​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Öncelikle merhabalar Bende evliliğimin 1. Yılında hamile kaldım ve hepte 1-2 yıl olsun istiyordum evliliğin oturması açısından Öncelikle şekeri kesmeniz gerekiyor ve benim yağ oranım yüksekti zayıf olmama rağmen spora başladım diyet yaptım çikolata çok yerdim bıraktım Düzenli ve sağlıklı beslenmeye başladım hareketli olmaya özen gösterdim ve geliyorum en önemli noktaya Öncelikle yumurtlama dönemine denk getirmeniz lazım ben hemen hamile kalmak istemiyordum hamile kalma olasılığımın en düşük olduğu zamanlar birlikte oluyordum ancak siz istediğiniz için regl uygulamaları var onu indirirseniz orada ne zaman hamile kalma olasılığı yüksek ne zaman düşük olasılık olduğu yazıyor :smiling_face: Şimdilik size verebileceğim bilgiler bu kadar ama bende bu bilgileri kendim deneyimleyerek ve doktorumunda tavsiyesiyle beraber öğrendim umarım yardımcı olmuş olurum Allah size de bu güzel meyvesinden tattırsın inşallah :pray:t2:

2 Beğeni

Ilk çocuğumdan 3 sene korunmadık yaklaşık bir 2 sene çocuğumuz olmadı eşim de çok unutkanlık vardı bir gün sağlık ocağına gitti B12 ve Folik asitinin çok düşük olduğunu söyledi doktor ve ilaç başladı Bir ay sonra ben hamile kaldım bunu da unutmayın kızlar erkeklerde de folik asit önemli​:blush:

3 Beğeni

7 ay denedim ovilasyon takip ettim hamile kalamadım sonra bekleyelim yapmayalım dedik. O ay hamile kaldım​:rofl: bence kafaya takıldigi zaman olmuyor salın rahat olun hersey olucagina varıyo

2 Beğeni

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim geri dönüşleriniz için. :orange_heart:

3 Beğeni

Merhaba canım çok basit bir yöntemi var bazıları karışık anlatıyor. Yumutlama günümüzü takip edersek zaten orda sitres başlıyor hiç bu yollara girme. Benim yaptığım yöntem doktorun tavsiyesiydi kime dediysemde hamile kaldı o ay. Adetin bittikten 3-4 gün sonra yaklaşık 10 gün günaşırı ilişkiye girmen gerekiyor. Her gün olmaz çünkü sperm tembelliği olur. 3-4 günde yapmayınca sperm bayatlamış oluyormuş. En çok verimli olan bir gün arayla bu ay da böyle dene

4 Beğeni

Birincisi düşündüğün sürece olmuyor aklından çıkarmalısın psikoloji çok etkili bir etken.bizde altı ay denedik ben çok istiyordum bir türlü olmuyordu bende özel hastanede rahim filmi çekindim cekindiktn bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim

1 Beğeni

Yaklaşık 2 bucuk sene korunmasız denedik ve bizde de bi sorun yoktu. Bende kafama çok takıyordum. En son akintimdan dolayi doktora gitmistim fitil antibiyotik falan vermişti. Ve o ay diyete de başlamıştım. Aklimda hic yokken antibiyotik fitil kullandim bitki caylari ictim bu ay kesin olmaz diyip hic düşünmediğim zamanda hamile kaldım. Cok sukur :pray: o yüzden asla stres yapma ve hic dusunme. Senin istedigin zaman degil, bebegin istedigi zaman gelecektir, en hayırlı zamanda :pray:

1 Beğeni

Ben pcos olmama rağmen doğal yolla gebe kaldım o süreçte çok fazla maydanoz tükettim maydanoz rahimi cok temizliyor ister suyunu için ister yiyin ama mutlaka tüketin :hibiscus:

2 Beğeni

@Çilek merhaba :cherry_blossom: öncelikle hamilelik fikrini aklınızdan çıkarmaya çalışın, rahat olmanız gerek sürekli bunu düşününce bir beklenti içerisinde olunca süreç daha çok uzuyor sanki, birde Allah korusun bir problemi olmayıp senelerce hamile olamayan var sizin çok uzun süre geçmemiş, Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin :palms_up_together:t2::two_hearts: hem keçiboynuzu hemde zeytinyağlı inciri şiddetle tavsiye ediyorum

1 Beğeni

Bak yeni birşey öğrendim… :flushed:

2 Beğeni