Kızlar 23 haftalik hamileym bazen gece kendimi karnımın üstünde yatarken buluyorum sizde de oluyor mu … cocuğu sıkıştırdım hissine kapılıyorum
Arada bende yatıyorum canım fark edince düzeltiyorum hemen kendimi yatarken kenarlarına yastık koy o biraz daha engeller dönmeni
Benimde geçen gün basıma geldi 23 hafta da aynı ve cok korkmuştum şükür bisey olmadı tüm gün kızım hareket etsin diye neler yaptım ben yastık da kullanıyorum ama yine de dönmüşüm acaba hamile yastığı alsam daha mı iyi diye düşünüyorum
Ay valla ben de çok yapıyorum ya. Daha yarım saat önce eşim masaj yapıyordu belime direk yüz üstü yattım. Sonra hemen altıma yastık aldım destek yaptım.
Ancak en çok geceleri dönüyorum. Halbuki kafamın altındaki haricinde 3 yastıkla yatıyorum
Sağıma dönüyorum genelde. Arkamdan belime destek yastık koyuyorum. Karnımın altına doğru bir tane. Diğerini de bacak arama destek. Ohh miss.
Ama Bi bakıom arada gene de yüz üstü dönmüşüm
Korkulacak hiç bir şey yok nasıl rahatsanız öyle yatın içerde korunuyor zaten bebek. İlerde zaten yatamayacaksın. Şimdi dilediğin gibi yat bence sağlık açısından da bi problem yok.
Göbegin cikmamistir ciksa yatamazsin ki gobeginin ustune bence panikleme
Kuzum karnın çıkana kadar yatmanda problem yokmuş. Zaten karnın çıktığında sen ister istemez yatamayacaksın yüz üstü. Ben 30.haftaya kadar yattım yüz üstü karnım yoktu çünkü. Ama ağrı falan hissedersen tabiki yastık koyabilirsin göbeğinin altına dönmeni engeller
Kız ben 6 aylıkken bile yatıyordum rahat ediyorsan yat hicbisey olmaz.
Kız kocaman karnım var. Uyku sersemi yatıyorum ne kadar yattıgımı bilmiyorum ama gördüğüm gübi düzeltiyorum sabah bi bakıyom gene yüzü koyun yatmışım inşallah kızana bişi olmaz