💝 Hamile Anne Adayları Sevgililer Günü’nde Ne Hediye Alacak?

Sevgililer Günü yaklaşıyor! :two_hearts: Hamilelik süreci zaten başlı başına çok özel ve heyecan verici bir dönemken, bu yıl Sevgililer Günü’nde bir anne adayı olarak nasıl bir hediye alacağınızı merak ediyor musunuz? :smiling_face_with_three_hearts:

Eşiniz size özel bir sürpriz hazırlıyor mu? Yoksa kendinizi şımartmak için kendinize bir hediye mi almayı düşünüyorsunuz? :cherry_blossom: Rahatlatıcı bir masaj, şık bir hamile elbisesi, özel tasarım bir takı ya da bebeğinizle ilgili tatlı bir hediye mi? :gift:

Bu özel günde anne adaylarının en çok hoşuna giden hediyeleri konuşalım! Siz nasıl bir hediye almak isterdiniz? :speech_balloon::point_down:

1 Beğeni

Eşim sevgililer günü gelmeden erkenden Ajda bilezigimi aldı bilene :grin::grin:

1 Beğeni

8 yıl sevgililik yaşadık, 3 yıldır da evliyiz. Sevgililer günü hiç kutlamadık. Ben istemedim . Her ay süprizler yapan beni şımartan bir adamla beraberim zaten. O günü anlamlandırmak istemedik biz. Ama bu yıl hormonlardan mı bilmem sevgliler günününde beklentim olacak. Yani dışarı çıkarıp bir tatlı yedirrse yeter :smiling_face_with_three_hearts::grinning:

4 Beğeni

Sevgilim yok

Ajdadan ben de 17 tane var bi esprisi yok yani :sweat_smile:ben olsam arabamı yenile derdim

Valla ben ilk defa Ajda taktigim için yıllar sonra bilezik alınca mutluluktan hicbisey aklıma gelmedi :joy::joy::joy::joy:

Ben sadece huzur istiyorum gerçekten. hiçbir şey yapmasın yeter ki huzurumu kaçırmasın. Derdoyum şu sıralar shshdh

4 Beğeni

Aynen öyle mutluluk sağlık en önemlisi

Ben eşime saat takımı alcam o bana ne alcak bilmiyorum bende istediğim seyleri söylemiyorum hani ben söylesem hediye olarak saymam bı anda getirsin romantik zaten eşim hediye konusunda eşime alacağım hediye :point_down:

1 Beğeni

Ben alacağım esime o bana alsa da olur almasa da.:hibiscus:

Bende düğünde takılan bilezikleri ajdaya çevirttim. Hepsi ayrı telden çalıyordu şimdi hepsi aynı telden çalıyor :sweat_smile:güle güle kullan canım

Benim ki doğum günümü ağzının ucuyla kutladı :sweat_smile:şanslısın cnm

Doğum günleri kırmızı çizgimdir. Sizin ilişkinizdeki şanslı taraf eşin o zaman :smiling_face: yakın zamanda bi aydınlanma gelir inşallah

Ben onun doğum gününde mum ışığında yemek yaptım istediği ayakkabıyı aldım üstüne pastayı kendi ellerimle yaptım yine de ağlatıldım. Bidaha da yapmam dedim boşandım :sweat_smile:o aydınlanma bebek doğunca gelir de çok geç olur anca

En azından kendi değerinizi bilmişsiniz ve sizi haketmeeyeni boşamışsınız. İnşallah çocuğuunla mutlu bir hayaatın olur :two_hearts:

1 Beğeni

Evet canım her kadın değer görmeli ben ona bir bebek verecektim düştü 2. Defa veriyorum bu sefer inşallah doğacak sağlıkla. Ama en önemli şey annelik kendi değerini bilmemek değil bilmektir. Öyle bir ortamda kızımı doğurmak yerine babasız büyüsün daha iyi dedim. Annesini ezilmiş pasif biri güçsüz biri olarak tanısın istemedim. Çünkü ben öyle biri değilim bastırılan pasif biri değilim seviyorum diye tüm eziyete katlanıp bebeğimi de öyle yetiştirmeye hakkım yoktu. Hiç pişman değilim ama o aldır diye bana baskı uyguladığı için bin pişman daha da pişman olacak inşallah. Hepimiz eşi tarafından şımartılmayı hakkediyor çünkü koşulsuz şartsız onlarla evlenip sevmişiz bebek vermişiz şu çektiğimiz sancılar uykusuz gecelere bile saygı göstermeleri lazım başlarının üstünde tutmaları lazım.

2 Beğeni

Bir de bebeği aldır dedi öyle mi ? Ne hakla? Eğer hala seviyorsanız bambaşka bir insan olarak gelip size sevgilerin en güzelini yaşatsın bün pişman olsun el üsstünde tutsun diye dua edeyim. Eğer sevmiyorsanız tamamen bittiyse içinizde ooooh iyi yapmışsınız . Önce biz kendimize değer vereceğiz. O zaman başkaları tarafındam değer görmeye başlarız. Biz kendimizi ezdiikçe ezdirdikçe tepemize çıkar insanlar. Sadece eş olarak değil her insan için geçerli

Ben onu 15 yıl sevdim boşanırken bile seviyordum ama yaptıkları büyük hayal kırıklığı oldu. Çok dua ettim düzelsin diye çok konuştum ama baktım ki kocalık ne eş olmak evli olmak ne bilmiyor babalık duygusunu bile bilmiyor o kadar çok istiyordu ki bir kızı olsun çok isterdi ona şimdi kız evlat veriyorum ama o kadar çok istiyorum ki bin pişman olsun ailesi sülalesine resti çeksin çünkü onların katkısı da çok büyük oldu :pensive:Allah razı olsun canım bize çok dua et ben de senin için edeceğim. Rabbim kalbindeki sıkıntıyı alsın ferahlık versin yuvana huzur mutluluk versin çocuklarından eşinden hep hayır gör :palms_up_together:

Saol canm :joy::grin: