Hamileliğin ilk aylarında cinsel ilişki olurmu çocuk üçün tehlikesi varmı ilk hamileliyim 4hafda+6. Bezen korkuyorum lütfen bana biri açıkla yapsın yabancı bir ülkede tam dil bilmiyorum doktoruma soramadım yardım lutfen
Hamileliğin ilk zamanlarında her ihtimale karşı cinsel ilişki tavsiye edilmiyor ama onun dışında bir sakıncası yok.
İlk zamanlar tavsiye edilmiyor ama yinede en doğru bilgiyi doktorun verecektir 3 aylık hamileyim 3 aydır ilişki yasak bana ilk düşuğum vardı bu gebeliktede riskim vardı doktor yasakladı
Daha önce düşük sorunun olmadıysa bir sakıncası yoktur diye biliyorum
Düşük tehlikesi yoksa bir sıkıntı olmaz açıkca yazacağım biraz ama tabi çok fazla zorlama ve yüklenme olmadığı sürece yani dikkatli bir şekilde olursa bişey olmaz :)))
Şimdi bu hafta çok yeni biraz sabrediverin kız bana dokuz haftalıkken dedi serbest ama daha önce haftalarda da demişti de insan kendinden korkiyyor daha kalbi kesesi.olmqz dört haftalık sonuçta bı dokuz on hafta olsun doktor desin he sizde yapın ama aşırı.kucuk yok gibi bişi yani
Ablam şimdi benlik diyil diyer tarafa anlatmak zor
Yani ilk hamileliğim bir kere kontrole gittim ondada doktor bir şey demedi
Valla zor tabi ama günah daha var olup olmadığı kese olcak mı aticak mi.kalbi.betasi yüksek. Cikicak mi daha çok erken
Doktor demez ki biraz büyüsün çok değil yani bı kalbi.atsin sonra ben sormaya utandım doktor söylediğini sanmış yani ilk gebeliğim şahsen şimdi bile korkuyorum
Bende çok korkuyorum cidden ilk olduğu için baya bilgisizim o yüzden meni neler karsiliyicak onları bile bilmiyorum
Ablam şimdi ben yurtdışında yaşıyorum kazagistanda ve dil tam bilmiyorum kayinanamla birlikde gidiyoruz o sormuş sanmışdım ama sormamis işdə bende yeni gəldiyim için dili bilmiyorumki derdimi anlatayim
Ben anlatayım bacım kalbi atsın birincide duy ikincide de duydugunda ilişkiye gir girdikden sonra ağrın varsa kan gelirse hemen doktora git
Ablam şimdi biz cinsel ilişkiye ara sıra giriyoruz ama sonra karın bolgemde ağrı oluyor ama kan hiç gelmedi ondan korkuyorum ama eşim korkacak bir seyin olmadigini söylüyor ( aşırı cinselliğe düşkün bir eşim var )
E bizde yeni evliyiz yani her erkek aynı ama çocuk seninde çocuğun onunda çocuğu biraz dikkat edin kan gelirse direk acile git geçse bile git
Evet cidden artık bir dur demeyin zamani ben korunuyorum ama ona dünya hoş təşəkkür canım tavsiyelerin için