Hametan kullanımı

Hamilelikte hametan krem kullanilir mi? Cildime iyi gelen tek krem o

1 Beğeni

İçeriğini bı okuyun yada eczaneye sorun veya bilgilimiz @Serapanne bilir belki hametan krem kullanabilir mi arkadaşimiz

1 Beğeni

Kullanilmamasi tavsiye edilir iceriğine bakarsaniz ywziyordur belki içinde hamamelis virginiana var yuz bolgesinde ozelikle kullanilmamasi tavsiye edilir

1 Beğeni

Kokusuna maruz kalmayin yani daha farkli nemlendirici kullanabilirsin zeytin yagi kullanabilirsiniz

1 Beğeni

Twsekkur ederim​:pray:t2:

1 Beğeni

Valla ben bebek yağı hindistancevizi yağı ve tatlı badem yağı kullanıyorum tüm vücuduma

1 Beğeni

Yani en sagliklisi gebelikte ve emzirme döneminde bu tarz kremler kullanmaktir kullandiginiz deodoranta bile dikat edin alkol içermeyen urunler olsun hametanda yüksek alkol bulunuyo

1 Beğeni

Çatlaklar varmı peki

1 Beğeni

Ben buna hiç dikkat etmiyordum bilmediğim icin, cok fazla ürün kullandim… ve suan 34. Haftaya girdim bir şey olmuş mudur panik oldum

Benim eskiden kalma var ama yeni oluşan yok şuanda

Yaani bilemem doğmasi lazim bunun için suan bilemem canim

:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: ay aglayacagim simdi

Kulandiniz urunleri tam olarak biliyomusunuz alkol vs icerikli olup olmamasi onemli bi nokta çünkü

İçeriğine bakın tabi ki ama üzülmenize gerek yok, bebeğe pişik için aile hekimi hametan verdi öyle bakın olaya. Doktorunuza bir danışın, ilacın gebelik kategorisine bakın bir şey olmaz , şu saatten sonra geçmiş günler için canınızı sıkmayın