Hamburger :)

Öyle yapacağım :joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Maşallah canım​:heart_eyes: Artık içim çok rahat :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Anladm canm teşekkür ederim açıklaman için hiç duymamıştım

1 Beğeni

Aşırı A vitamini olduğu için doğum kusurlarına sebep oluyormuş :woman_facepalming:t2: Kokusuna bile tahammül edemediğim ciğeri canım çektiğinde doktorum söylemişti :pleading_face:

Hadi ya inanın bilmiyodum benim de daha çok yeni hamileliğim bütün sakatatlar değil de işkembeyi cok severim bende

Bence bir zararı olmaz ben de evde yapıyorum

1 Beğeni

Aynen rahat ol canım hamileliğinin tadını çıkar keyfini çıkar valla :rofl::heart_eyes::heart:

1 Beğeni

Rıca ederim canım :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Aksine evdekinin zararı olmaz canım :joy::joy::joy:

Ay valla bende ayni sendenim ay o yenmez ay bu yenmez diyenlere sinir oluyorum ilk cocugumda da aşiriya kaçmadan yedim 9 yaşinda gayet saglikli ve sporcu​:rofl::heart_eyes:

2 Beğeni

Aynen öyle devam canım boşver kim ne diyorsa desin :sweat_smile::sweat_smile::heart_eyes:

1 Beğeni

Aynen canim

1 Beğeni

Gel bacım sende bendensin valla ben de oyleyim sakatat diyince bı kokoreç oda çok nadir canım isterse yarım söylüyorum yiyorum

1 Beğeni

Hamilelikte etli çiğ köfte de yemeyin diyorlar… ama ben yiyorum… kendin yoğur kendin ye​:smile:

2 Beğeni

Sevseydim bende yerdim heralde ya :face_with_hand_over_mouth::rofl::heart:

1 Beğeni

Valla arada bizimkiler yapiyolar bende yerim çok da güzel oluyor :sweat_smile::heart:

Olmaz, afiyet olsun :blush:

1 Beğeni

Köftesi hazır değilse bişi olmaz bence

İstanbuldamısın sen en samimi en candan dostum olabilirsin gibi geldi bir anda :rofl::rofl::rofl: