Hamak beşik

Arkadaslar hamak besik kullanan oldu mu memnun oldugunuz marka var mi kararsiz kaldim yorumlara bakinca

Ben kullanıyorum dikdörtgen olandan aldım markasına filan dikkat etmedim bebek mağazasından almıştık ama memnunum odadan odaya taşıyorum bazen kullanışlı oluyor. Mesela tam yemek zamanı uykusu geliyor ama dalamıyor hamağı mutfağa taşıyıp ayağımla sallıyorum diğer taraftan yemeğimi yiyorum. Arkadaşımda tam hamak tipi olandan var pat pat hemen düşüyor uyandığında, öyle olunca ondan almadım. Benim kızım daha 2 aylık hareketlenmeye başlayınca düşme durumu ne olur bilmiyorum tabi

Bebegim kolik battaniye de sancisi azaliyor ama cok yoruyor battaniyede sallamak. Bu yuzden almak istedim tam hamak tipi olanlardan ama pek saglam olmuyorlar sanırım

Aslında uyutmak için kullanışlı olmadı bizim bebişte. Yani uykusu geldiğinde hamağına koyuyorum sallıyorum asla asla uyumuyor illa ya kucakta ya ayakta dalıyor. İyice daldığında koyuyorum hamağına başka türlü saatlerce hamakta sallasamda bir şey olmuyor. Ama en azından uyurken koltuktan düşer mi diye endişe etmiyorum, ufak uyanmasında sallayıp geri dalmasını sağlıyorum, yanımda olduğu için uyurken kontrol de edebiliyorum iş yaparken o açıdan iyi oldu. Tabi her bebek farklı :heart_hands:

Anladim canim teşekkürler

1 Beğeni

Benimde gönlüm hamaktan yanaydı sallanma açısından kolaylık olsun diye ama çoğu derin gelmedi bana evde bir çocuk daha var ben farketmeden sallamak ister düşürür diye daha derin bir beşik aldık ilk 6 ay için hamak gibi bu da kolay sallanıyor istersen ayağını kilitlenip sabitleyebiliyorsun henüz kullanmadık ama işlevsel geldi bana

@Esila122 holmen markasının hamaklari var bir bakın isterseniz seçenekleri de var Milas modelini ben kullanıyorum memnunum gayet sağlam

Bunun linkini alabilir miyim

Bakayim canim tesekkurler

Bende portatif beşik aldım hamak almak yerine daha kullanıslı guvenli geldi ve her yerde kullanabilmek icin tabi kullanmadım bilmiyorum

Ben de sipariş ettim inşallah gelecek bir iki güne benim tercih ettiğim buydu diğerlerine göre daha kullanışlı ve güvenli geldi bir arkadasim da yıllardır bunu kullanıyor

2 modeli var biri küçük 03 biri büyük 07 diye ben büyük olanı tercih edip 07 aldım paşa Hamak beşik olarak geçiyor trendyoldan 2530 TL ye sipariş ettim

1 Beğeni

Ayriyeten çantalı geliyormuş çantasına koyup istediğin yere götürüp kurabiliyormussun

Bunu. İçin ayak kısımları demir olanı tercih etmelisin tahta olanlar çabuk kırılıyor vida kısımları hasar alıyor