Halsizlik uykuya doyamamak acil cevap verin çıldırmak üzereyim

27+3 aşırı halsizlik var üstümde hiç bir şey yapmak istemiyorum uykuya doyamiyorum sürekli uyumak istiyor um hava çok sıcak artık rahat uyuyamiyorum çok yorucu oturdum yerde yoruluyor um çok sıkıcı bu durum nasıl geçer ne yapmalıyım ağlıyor um bu durumdan çıkmak için resmen eski enerjimi özlüyor um hiç uyumazdim yorulmazdim ayaga kalicak halim yoktur ama mecburen yapıyor um. birşeyler ama zorla

Normal dir o haftalarda tabi birde sıcak aylara denk gelince sen bol bol ılık duş al dinlen zaten halin yok ara ara böyle serin olduğu zaman yürüyüşünü aksatma ama bu haftalar geçecek birden enerji yüklenecek emin ol bende öyleydim o haftalarda ama geçiyor ama gerçek insan özlüyor eski halini ben çok özledim artık geçsin eski halime geliyim diyorum hep rabbim yardımcımız olsun inşallah :smiling_face_with_three_hearts::pleading_face:

Kaç hafta sürücek bu süreç ne zaman geçecek

Bebişin erkek mi :slight_smile: ayaklarını soğuk su dolu leğene sol ben öyle yapardım rahatlatırdı sıcaklarda acele etme ve bu durumdan çıkmaya çalışma yat uyu vallahi doğurunca en çok uykuyu özlüyorsun bende mesela uyuyamıyorum diye ağladım 2 gün önce :grinning_face:

1 Beğeni

Okurken beni anlatmışsınız gibi hissettim, bizde 33 haftalık olduk tam olarak aynı şikayetlerden muzdaribim bende :sad_but_relieved_face:

1 Beğeni

Evet bebeğim erkek maalesef ki fazla yatıp uyuyamiyorum hem sıcak hemde uyudum uykuda birsey anlamıyor um

Bende bugun 2 saatlik uykuyla duruyorum şuan artık yoruldum beşiğin ipını ayagıma dolayıp salıyorum uyusada bende uyusam die hayal kuruyorum

1 Beğeni

ALLAH yardımcınız olsun bende 4 5 aya kadar sürmüştü tabı benım ıkı cocugum daha olduğu ıcın uyuyamıyordum ama hep uyumak ıstıyordum dinlenın uyuyun bişi olmaz