Meraba kızlar, 11 haftalık hamileyim. Ay çok halsizim. Elim hiç bir şeye kalmıyor, her şey gözümde büyüyor. Ev işleri yemek falan hüç bişey yapmak canım istemiyor, siz nasılsınız?
Hamileliğin verdiği yorgunluk var vücudunuz cocugunuz için enerji tüketiyor çok normal bende öyleydim sürekli uyur sadece yemek için kalkardım onuda eşim hazırlar kaldırırdı
Bende öyleyim 8 hafta. İki .ci çocuk olucak inşallah ev yemek bulaşık hepsi bende kaynana gorumce kayın peder 3 tane kayın
Sabr diliyorum
Aynen canım
Al benden de o kadar
8+5 aynisi canim aynisi az once mutfakta resmen “bi de bayil istersen feriha” gibi oldum gercekten bir de ustune duygusallastim
hem canim cekiyor hem zorlanarak yapiyorum diye
Hep oluyor canim sabah kalkıp hic bir is yapasim gelmiyor bazen
Bence gebeliktendir bnde 7+4 günüm halsizm hep uyumak istiyorum evde bir sürü iş beni bekler ama daha birine elim varmdı
Ben eskiden oğleydim. Kan takviyesi + D ve B vit aldıktan sonra çok enerji doluyumm
Bende aynıı 20 haftalık oldum ne bulantı sorunlarım geçti ne halsizlik arada bi geçen de grip oldum daha yeni iyileştim dün de tetanozdan sonra kolum ağrıyır kalkmıyor halim zaten yoktu ama işte evde bide gul emerjik 4 yaşında bi oğlum var yatayım desem de yatılmıyor yardım edecek kimsem de yok eşimden başka oda işten baya geç çıkıyor
İlk haftalarda ben de öyleydim canım. İkinci trimesterda enerji geliyor merak etme