Kızlar dün doktor kontrolüm vardı. 37 +5 deyim ama gelisimi biraz ileride eğer istersem haftaya cuma sezeryan için gelebileceğimi söyledi kabul ettim içimde bir korku var geceden beri uyku uyuyamadım deneyimli anneler sezeryan ile ilgili rahatlamamı sağlayacak şeyleri duymaya ihtiyacım var![]()
İlk doğumunuz mu
Öncelikle sağ salim doğumun gerçekleşsin İnşAllah
Hiç korkma bende aniden sezeryan oldum ve korkuyordum korkulacak bişy yokmuş meğer belden uyuşturacakalr insan ister istemez ürküyo ama acımıyor sadece o anki ruh halimiz sonra bişy hissetmiyorsun doğumdan sonra uyuşukluğun geçince ağrın olucak ama sen bu ağrılarına rağmen yürüyeceksin ki çabuk toparlanasın sürekli hemşireler den ağrı kesici serum iste ağrın az olsa bile iste çok ağrım var diyip iste bol bol dinlen demiyorum bol bol yürü benim tecrübelerim bunlar şuan ikinciye hamileyim oda sezeryan olucak hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah
şimdiden sağlıklı kolay hayrlı doğumlar dilerim ![]()
Evet ilk ![]()
Aminn çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bakalım insan ister istemez geriliyor ![]()
Benimde ilk doğumum olucak 31+1 haftalığım sezeryandan da normal doğumdan da korkuyorum açıkçası rabbim herkesi bir avazda kurtarsın inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ![]()
Aminn sizinde inşallah ![]()
sezaryen ile kendinize niye eziyet ediyorsunuz ki gerçekten anlamıyorum toplumda bu kadar korkutacak neler gördünüz normal doğumda eşim evde 38+5 de normal doğum yaptı bide ilk doğum doktor da dedi bize beli ince kilosu zayıf falan filan suan 3 aylık olduk ve 6 kilodayız
Siz erkek misiniz? Neden buradasınız burası kadınlara özel bir platform anne adayları kendi özellerini burada yalnızca kadınlar olduğu için gönül rahatlığıyla açıp danışıp fikir alabiliyorlar. Ne akla hizmet burda bulunuyorsunuz?
siz normalmisiniz ya burda kadinlarin arasinda erkek başına yorum yapiyorsunuz size ne benim sezeryanimdan normal dogumumdan karı gibi burda yorum yapiyorsunuz biraz utanmanız olsun sizi birak kariniz nasil izin veriyor size bir kadin gurubunda bu sekilde yorum yapmaniza erkekliginizi bilin ve cıkın guruptan biraz utanmaniz varsa