Haftasına göre gelşimi ileride veya geride olan bebişler

Normal gebelik haftasına göre gelişimi haftanın gerisinde veya ilerisinde olan kimler bakalım?

2 Beğeni

1 ay önce 2 hafta öndeydi. Yarın bakalım ne olacak :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

2 hafta öncesine kadar hep 1-2 hafta ilerdeydi. Yani bir ay 1 hafta ilerde çıkıyordu, bir ay 2 hafta ilerde çıkıyordu. Şükür 2 hafta önce kontrolde haftasını yakaladığını söyledi doktor :blush: İri bebek olmasından korktuğum için çok sevindim bunu duyduğuma ben. Benim bebişlerin hep boyları uzun kendi akranlarından, babaları uzun boylu çünkü :joy: Bu bebişin de boyu hariç herşeyi haftası haftasına ilerliyor, boyu 3-4 cm kadar uzunmuş :blush:

1 Beğeni

Son regl tarihine göre 5 gün gerideydi

1 Beğeni

23 haftalık ultrosonda 24 hafta gosteriyor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimki de ileri atıyor ha bire maşallah :smiling_face:

1 Beğeni

13+1 Ken 13+6-14 haftalık gözüküyor

1 Beğeni

@Zeynebsimsek bebeğiniz haftasına göre de ilerde mi yoksa sadece kilosu mu ilerde

Benim bebekte maaşallah hep 2 hafta onde gidiyordu simdi de aynı, her gittiğim doktor once şekerin var mi diye soruyor cok sukur yok ama sanirim biraz uzun boylu tombis olacak bizimki sok haftalarda degismezse :slight_smile: Nasil dogurcam diye düşünüyorum acikcasi

2 Beğeni

Haftasına göre de ileride

1 Beğeni

Benim de öyle. Şimdi 37 haftalıksınız veriler kaç hafta diyor
Ben şuan normalde 31+6 veriler de 33+6 diyor
Sizde bu durum nasıl

Doktora şunu sordum. Benim bebe hep iki hafta onden gidiyor 38 hafta olduğumda 40 gösterecek o zaman bebeği alacak mısınız dedim
Benim fikrimi soracakmış
@Giz9435 @Zeynebsimsek

Gizem hanım siz kaç haftalıklısınız

1 Beğeni

Ben 30+1de gittim cihaza gore nerdeyse 33 haftalik cikti hatta doktor guldu nasil dogacak bu ben de dusunmeye basladim diye … ama ielrleyen haftalarda haftasina denk geliyormuş bir de esimde ben de uzunuz doktor boyu uzun olduğundan oyle gösteriyor dedi ama bakalim neler olacak :smiling_face:

1 Beğeni

Evet burda tecrübeli anneler de aynısıni söyledi.
Hafta ilerledikçe haftasını yakalıyormuş.
Benim bebeğin iri olacağı kesinleşti. Ben de nasıl çıkarıcam diye düşünüyorum
Sağlıklı olsun da doktor bir şekilde çıkarır :face_holding_back_tears:

Kesinlikle gelisim geriligi olmasında bir sekilde doğarlar hayirlisi ile :blue_heart:

1 Beğeni

Bana soracaklarını sanmıyorum devlet hastanesine gidiyorum ben zatem doktorların ağzından cımbızla alıyoruz laflarını :confused:

1 Beğeni

Evet devlet hastanesinin her zamanki hali
Sizin kaça kaç gösteriyor
Benim normalde 31+6 ama veriler 33+6 diyor
Sizde bu değer nasıl

1 Beğeni

Aynen öyle 34+5 ken 36 haftalık değerleri vardı karnı başı kilosu boyu. Sonraki doktor söylemedi o yüzden bilmiyorum

1 Beğeni

Benim bebeğimde önde gidiyor en başindan.8 gün önde.İlkindede boyleydi.Ama bebek dogdukdan bir hafta sonra şişde iyice indikden sonra zayif oluyorlar.:face_with_hand_over_mouth:İlk oglumdan biliyorum.Ama 40 i cikdikdan sonra iyice tonbullaşmisdi​:face_with_hand_over_mouth::smiling_face:

1 Beğeni

@Eylem :bouquet: :sparkling_heart::innocent:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :purple_heart::four_leaf_clover:

1 Beğeni