Normal gebelik haftasına göre gelişimi haftanın gerisinde veya ilerisinde olan kimler bakalım?
1 ay önce 2 hafta öndeydi. Yarın bakalım ne olacak
2 hafta öncesine kadar hep 1-2 hafta ilerdeydi. Yani bir ay 1 hafta ilerde çıkıyordu, bir ay 2 hafta ilerde çıkıyordu. Şükür 2 hafta önce kontrolde haftasını yakaladığını söyledi doktor İri bebek olmasından korktuğum için çok sevindim bunu duyduğuma ben. Benim bebişlerin hep boyları uzun kendi akranlarından, babaları uzun boylu çünkü Bu bebişin de boyu hariç herşeyi haftası haftasına ilerliyor, boyu 3-4 cm kadar uzunmuş
Son regl tarihine göre 5 gün gerideydi
23 haftalık ultrosonda 24 hafta gosteriyor
Benimki de ileri atıyor ha bire maşallah
13+1 Ken 13+6-14 haftalık gözüküyor
@Zeynebsimsek bebeğiniz haftasına göre de ilerde mi yoksa sadece kilosu mu ilerde
Benim bebekte maaşallah hep 2 hafta onde gidiyordu simdi de aynı, her gittiğim doktor once şekerin var mi diye soruyor cok sukur yok ama sanirim biraz uzun boylu tombis olacak bizimki sok haftalarda degismezse Nasil dogurcam diye düşünüyorum acikcasi
Haftasına göre de ileride
Benim de öyle. Şimdi 37 haftalıksınız veriler kaç hafta diyor
Ben şuan normalde 31+6 veriler de 33+6 diyor
Sizde bu durum nasıl
Doktora şunu sordum. Benim bebe hep iki hafta onden gidiyor 38 hafta olduğumda 40 gösterecek o zaman bebeği alacak mısınız dedim
Benim fikrimi soracakmış
@Giz9435 @Zeynebsimsek
Gizem hanım siz kaç haftalıklısınız
Ben 30+1de gittim cihaza gore nerdeyse 33 haftalik cikti hatta doktor guldu nasil dogacak bu ben de dusunmeye basladim diye … ama ielrleyen haftalarda haftasina denk geliyormuş bir de esimde ben de uzunuz doktor boyu uzun olduğundan oyle gösteriyor dedi ama bakalim neler olacak
Evet burda tecrübeli anneler de aynısıni söyledi.
Hafta ilerledikçe haftasını yakalıyormuş.
Benim bebeğin iri olacağı kesinleşti. Ben de nasıl çıkarıcam diye düşünüyorum
Sağlıklı olsun da doktor bir şekilde çıkarır
Kesinlikle gelisim geriligi olmasında bir sekilde doğarlar hayirlisi ile
Bana soracaklarını sanmıyorum devlet hastanesine gidiyorum ben zatem doktorların ağzından cımbızla alıyoruz laflarını
Evet devlet hastanesinin her zamanki hali
Sizin kaça kaç gösteriyor
Benim normalde 31+6 ama veriler 33+6 diyor
Sizde bu değer nasıl
Aynen öyle 34+5 ken 36 haftalık değerleri vardı karnı başı kilosu boyu. Sonraki doktor söylemedi o yüzden bilmiyorum
Benim bebeğimde önde gidiyor en başindan.8 gün önde.İlkindede boyleydi.Ama bebek dogdukdan bir hafta sonra şişde iyice indikden sonra zayif oluyorlar.İlk oglumdan biliyorum.Ama 40 i cikdikdan sonra iyice tonbullaşmisdi
Çok teşekkür ederim